Hafizzeynep Bugün muayenede 650 gr 33 cm olduğunu öğrendim doktor sıkıntı yok dedi ama internette 750-800 gr civarı olması gerekiyor yazıyo. Hep diyorum bakmicam diye ama gene de bakıyorum internete 😒😑 sizlerin ki kaç ? Acaba gerçekten düşük mü benim bebeğimin ki merak ettim halbuki güzel besleniyorum
2405 Hafizzeynep canım benımde 24 haftada 600 gramdı doktorum iyi dedi ve 28 haftamdayım 1472 gram olmuş bence güzel seninkinde takılma bu kadar :)
Hulya06 Hafizzeynep 24 haftalikken 800 gr 32cmdi.Çok takılma canim sağlıklı olsunlar yeter.Bebege kilo aldiran gidalar tuket farkı kapatirsin inş🙏.Muz,ceviz,badem,kaşar peynir tüket düzenli
mervegedik Hafizzeynep bende 25+2 canm 822 gram benimde ama alt sınır ve üst sınır oluyo seninki de orta derecede demekki doktorun normal dediğine göre takılma fazla 😇
Hafizzeynep Figennn tabikide öyle ama insanın içini kemiriyor işte. Beslenmemle alakalı bi durumsa düzeltirim diye düşündüm 🤷♀️
2405 Hafizzeynep canım haftada bir balık badem Antep fıstıgı ceviz fındık ☺️😂. Her yemeği yemem cok yemek seçerim 🙄🙄 bende kilo aldım öyle işde canım ☺️☺️ Sende alırsın emin ol 🙏☺️
Hafizzeynep mervegedik belkide ondan da olabilir birde detaylı ultorasonda efw yani kilo 850 gr yazıyor doktor 650 dedi onu da anlamış değilim 🤷♀️
Hafizzeynep 2405 oh oh mis. Ben başta 12 kilo verdim zor geçti ilk 5 ay. Nerden baksan 1 aydır yemek yiyiyorum inşallah benim kuzum da bundan sonra toparlanır
mervegedik Hafizzeynep internetten bak alt sınır üst sınır hepsi yaziyo zaten bende anlamiyom kâğıtta yazanlarla doktorun söyledikleri tutmuyo😄
mervegedik Hafizzeynep http://www.benimgunlerim.com/hamilelikte-yapilan-ultrasondaki-terimler-ne-anlama-geliyor/ burdan bak
Alyamerve 24 haftada 720 gramdı bılmem az geldi oyuzden kaşar peyniri ye soda iç kuruyemıs ye mutlaka aldırır kilo boyda 32 cmdi