NGold M-Urass_Mom son iki haftadır acayip çatladım aşırı moraller bozuk😞 karnımın alt tarafı yumus yumus oldu bile 35+2
elifdiyorkii M-Urass_Mom 31. haftadayım henüz çatlamadım yağ da düzgün kullanmadım ama bu haftadan sonra kullanmaya başlasam iyi olur 🥲
Alyadefne nnurergun_1103 krem sürmenize rağmen mi çatladınız yoksa krem sürmedinizmi gözüm çok korktu şimdi 😑
Merve_3351 M-Urass_Mom 30 du sanırım karnim altinda birde ön bacagimin yukarı önünde sanırm 1 haftada 3 kilp aldığımdan öyle çatladı 37 deyim çoğalmadı simdilik
Melikeyilmaztirpan M-Urass_Mom M-Urass_Mom yok çok fazla kilo almadoö son zamanda zaten toplamda 10 kilo aldım ama biraürü yap krem kullanmama rağmen çatladım vucutla ilgili bemce tamamen
Sudesu_1 Btl_akkurr dediğiniz kreme baktım ama scholl kremi hep ayaklar için çıktı hangisini kullanıyorsunuz tam açıklarmısınız?
Btl_akkurr Sudesu_1 kusura bakma canım ya karıştırmışım krem adını linkini bırakıyorum kullan dua edeceksin bana inşallah asla pişman olmazsın https://ty.gl/jz1wde8smr
Sudesu_1 Btl_akkurr canım ben aktardan alıp deniywyim diyorum shea yağını sen trendyoldan mı almıştın birde doğal mı değil mi nerden alıcaz ki
6hilal_akin1 M-Urass_Mom 12 ama 49 la hamile kalmıştım son aylarda kilo alırsın diyorlar ama bakalım inşallah alırım