Limonumsu Kbrcan0033 City hospital Pınar Aksoy’a gidiyorum işinin ehli Güler yüzlü tatlı dilli sadece ssvd desteklemiyor doktorumla ilgili tek olumsuz yan bu bence yoksa kendisini çok seviyorum 🙈😂
Neferut Kbrcan0033 akademi hastanesine Zeki Mesten hocama gidiyorum o kadar memnunum ki anlatamam yani bu kadar tatlı dilli işinin ehli biri olamaz
Arelmom_ Kbrcan0033 forum yaşam ümit Altıntaş mükemmel bir doktor hem babacan hem sakin hemde bebeğe ultrasonda resmen detaylı da bakar gibi bakıyor tek tek anlatıyor aklımda soru işareti varda gideriyor doktorun sakinliği otomatikman anneye geçince daha güvende hissediyor çok memnunum
Limonumsu Balyanaklikoalam benim doğumum Temmuz sonu ağustos başı olduğu için doğum ücretini konuşmadım ya maalesef haziranda zam gelir zaten muhtemelen sonrasında konuşurum diye düşünmüştüm
Balyanaklikoalam Limonumsu anladım teşekkür ederim fiyat bilgisi aldığınızda paylaşır mısınız benim daha çok var aslında ama fiyata göre karar vermem gerekiyor sürecin devamı için.
busecnyt0108 Bende Çiğdem Şanlıalp gidiyorum kendi muayenehanesi var ve çok memnunum kendisinden de ekibinden de 💝
Kbrcan0033 Arelmom_ evet öyle gerçekten doktorun yaklaşımı daha bir güven veriyo benm doktorum da iyi ya şükür sorun yok bakalm şimdilik 😍