Esara Gebeliğim ve 34. Haftamdayım ama erkek ismi bulamadık. Kızımın adı Azra. Eşim Karan ismini istiyor. Sizce nasıl 🤗
Beeyzanurr Esara kulaga hoş geliyor fakat karanlık kökünden türediği icin cok ic acici bir isim sayilmaz,
Babyycutee Esara ay benimde kızımın adı Azra şuna erkeğe hamileyim karanı ben çok beğendim fakat eşim beğenmedi güzel bir isim ama benim aklımda hep Aras vardı hem Azra’ya uyumlu diye Aras koydum 👍👍
Kayraninannesiii Esara benimde ilk oğlum Kayra ikinci oğlum olcak Karan Ege veya Karan Bera düşünüyorum
Esara Babyycutee bende arası düşünmüştüm benim adım da Sara. annem bana kendi adının tersini koyman uygun olmaz dedi beni soğuttu 😂 karanın da karanlık anlamı beni düşündürüyor. Aras ismi gayet iyi ama 🤗
Habibe_46 Esara oğlumun ismi çok sempatik Allah’ım ismini sevdiğim çocuk ikizlerim var karan ve Kayra şimdi tekrar hamileyim ve isim bulamıyor buda erkek
Daisyy000 Esara Bir türlü alışamadığım ve güzel bulamadığım bir isim.. Karıştıran’ kelimesi aklımda beliriyor hep
Aysunays Esara kulağa çok hoş geliyor Karan ama anlami guzel degil ( karanlık )bence ismin anlamı anlamı çok önemli evladina yüklediğin anlam sonucta.