ferda4834 Kizlar aranizda bu fitili kullanan var mi akintim oluyor diye doktorum verdi ama tedirginim korkuyorum umarim bebegime zarar vermez :(((
myangelson ferda4834 doktorunuz bebeğinize zarar verecek bir ilaç vermez. Bende kullandım ama 3 lu olani iyi gelmisti. Geçmiş olsun insallah düzelir bir an önce
Busestl ferda4834 28 haftalıgım bende kullandım geçen hafta akıntım var die gitmiştim bu fitili verdi fitil kullanırken cinsel iliski yasak bilgin olsun canm
biri9800 ferda4834 bana da dün doktor yazmisti bu fitili (bebege zarar olmaz dedi) ama yinede cok tedirginım , bütün interneti araştırdım 🙄 az önce kullandım , İnşaAllah işe yarar bebeğe da zarar vermez 🥹
hunilimom ferda4834 evet hamileydim canım ileri derecede akıntım ve enfeksiyon vardı bı zararını görmedim enfeksiyon geçti akıntım azaldı gece koyuyordum yatmadan önce
Didemmma Merhaba evet banada verdi doktor üç tane çıkıyor içinde sonuncusunu bugün kulandim 18haftaligim bu arda
myangelson ferda4834 bende de akıntı olmuyordu pek ama bu tür seylerde kullanmak lazım tabiki bebek için 🧡
ferda4834 biri9800 bende sizin gibi tedirgindim ama sonrasinda doktorlarin bi bildigi vardir diyorum umarim ikimiz icin hayirlisi olur💌🫶🏼
biri9800 ferda4834 kullandınız mı acaba? Ben kullandim yeşil akıntım geldi ilk defa 😪sizde durum nasil?
ferda4834 biri9800 bende oyle bir sey olmadi 3 gundur kullaniyorum sadece oglene kadar ilac hafif geliyo sonrasinda bi sey gelmiyo zaten akintimda az oluyodu
ferda4834 TubaY- biteli 2 gun oldu 7 adet vardi icinde zaten yok gibiydi az geliyodu simdilik bi sey yok cok sukur