Aysktr Heyzil dönme sakınn 😄bende çok çektim hatta ailem söyleyemiyoruz değiştir diyo hala ama ben herseyini hazır ettim dönemem bahanesi ile kurtarıyorum onlar düsünsün artık 😂
Heyzil Aysktr aynı sorun ben de var biz farklı sesleniriz diyor annem tek destekçi babam 😍eşim de istemiyor fakat son zamanlarda kanamam oldu şimdi ses etmiyor hatta o da Umay demeye başladı
kuyileyla Minisimveben bende Gülce ismini koyacağım inşallah. O şiirden etkilenip bu kararı almıştım ☺️
Minisimveben kuyileyla Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. 🤗 gerçekten çok etkileyici bi şiir 😍 ben şimdi hiç bilmiyorum ne koyacağımi erkek ismi daha zormuş..
Aysktr Heyzil kanaman için üzüldüm sağlıkla al inş. kucağına ama esinin de bu tavrına sevindim acıkcası iyi olmuş sanki 😄 isim konusunda önceliğin bizim sonra eslerin olduğunu düsünenlerdenim acıkcası ailelere söz düştüğünü etkilerinin olmaması gerektiğini düşünüyorum ilerde biz böyle seyler yapmayız herhalde empati yapıyorum da ben kendi kızıma oğluma yapmam açıkcası o yüzden sallamıyorum kimseyi sende devam et doğru yoldayız isim yoldasım 😄❤️
Misafirim Minel sare çok beğeniyorum ama inşallah rabbim bana da nasip eder bir kız evladı dua edin lütfen bana da sağlık sihhatli hayırlı bir kız evladı kucaklayan bana da nasip olur inşallah
Elifnuruzelizan ecs Elizan uzaktan gelen ezan sesi kizimin adı Aýse hafsa Ecmel vera ecmel (en güzel ) vera (günahlardan sakınan)demek
Giizem55 ecs Arya Liva , ada su ,İpek miya,derin ,güneş ilk yazdığım isimler çift olunca kuşağa daha hoş geliyor bence burda bi seçenek dursun☺️
Krispiim16 ecs hamile kaldığımdan beri kumsal diyorum kimseyi de karıştırmıyorum babası da beğendi 😂😂 sen nasıl istersen öyle olsun dedi erkek olursa kuzey koyarız uyumlu olur diyor 😂😂