cLearQueen 16+5 gebeyim gebeligin basndan beri zaten sol kasigımda ara ara agrı oluyor… bugunlerde sol kasigım sanki pit pit atıyor icerde çatır çutur sesler geliyor nası anlatabilirim bilmiyorum kafayı yicem basına gelen var mı nolur olsun
mucizemgelsin61 cLearQueen damar damar üstüne biniyor heralde hep öyle diyorlar bilmiyorum benimde vücudumun bazı bölgelerinde oluyor pıt pıt atıyor böyle baktığımda etim inip kalkıyor inip kalkıyor herhangi bi bölge olabiliyor
alparslan21 cLearQueen benim bebek tutunduğundsn beri sağ kasığım hep attı aynı bu haftalara kadar oğlum oldu
Elifaykkac cLearQueen bana olmustu gebeliğin baslarındaydım ama sen bebek hareketi hissediyo olabilir misin
cLearQueen mucizemgelsin61 bildigin sol kasigımda ic tarafta ya kafayi yicem insallah kotu bisey degildir en son ptesi doktora gitmistim skntılı bi durum yoktu ama off
Hiraveannesi-61 Bunda korkulacak bişey yok bebeğin hareketlerini hissetmeye başlıyorsun sevinmelisin Göz seğirmesi gibi atıyorsa hıçkırıyor derler tadını çıkarmaya başla 😊
cLearQueen Maryhoney kilom da var nası hissetcem daha erken deil mi zaten sol kasigım agrıyo cıtırdama gibi oluyo valla korkuyorum doktora gitsem mi diye dusunuyorum