Nazo_avlu Bır aranda kırmızı bır akıntı gordum wc de basına gelen bebegıne hıcbırsey olmayan var mı suan hastaneye gıdıyorum 40 dakıkalık yolumuz var
iremd-1798 Nazo_avlu çok yoğun muydu acaba akıntınız 😟 Rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin ❤️
Maviss718 Nazo_avlu canım benim akıntı değil bacağımdan süzüldü adet gibi kanamam oldu hastanede yattım felan progestan ve pruluton iğne vuruldum tuvalet dışında kalkmadım şuan 17 haftalığız çok şükür 🙏
Nazo_avlu iremd-1798 yok yoğun degıl ama yogunlasacaksa da bılmıyorum dırekt cıktık hastaneye henuz yoldayız
iremd-1798 Nazo_avlu çok iyi yapmışsınız hastaneye gitmekle tedbir her zaman önemlidir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bize de haber verin lütfen umarım korkulacak önemli bir şey yoktur
Nazo_avlu Maviss718 rabbim saglık sıfa versın sızede ınsaaşlah bende hayırlı haberler alırım dua eder dua beklerım
Nazo_avlu iremd-1798 korkulacak bısey yok bebek ıyı durumda dedı rabbım tum hastalara ve banada bızede sıfa versın ınsaallah teşekkür ederim allah razı olsun sızden de
iremd-1798 Nazo_avlu amin cümlemizden ❤️ sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım. Siz yine de kendinizi çok yormayın ❤️❤️
Kubrandu Nazo_avlu merhaba benimde 14. Haftamda oldu ilaç kullanıyorum. Progestan doktor başka ne yapmanızı önerdi acaba
Nazo_avlu Kubrandu ilaç vs vermedı bana ultrasonla baktı hıcbır sorun yok dedı galıba rahım buyudugu ıcın damarlarda catlama oluyormus oyle oldu sanırsam sadece dınlen dedı