basakc36 Merhaba kızlar nasıl gidiyor gebelik kilo aldınız mı verdiniz mi? Ben 86 kilo ile hamile kaldım 9-10 kilo verdim şu an 76 kiloyum 16 haftalık hamileyim 😇
Lovelovebaby basakc36 bende 50 ile filan hamile kaldım. Sonra verdim bi kaç kilo 17+3 deyim 53 oldum şimdi. Yaklaşık 2 buçuk kilo almışım
iremd-1798 basakc36 30+2 deyim yarım kilo falan anca aldım ☺️ inşallah doğuma kadar da veririm bebişim alır 😍 bir de kilo almaya başlarsam iyice zorlanacağım iç karnım dar göbeğim baya çıktı ☺️
basakc36 Firdevsk66 Ne güzel almamışsınız resmen.Benim şu an durum böyle sanırım son aylarda alacağım
Firdevsk66 basakc36 7. Aydan sonra alınıyor diyolar da bende almıyorum çocuğa yariyormus sadece daha iyi sende sanmıyorum almazsın kimisi zayıflıyor çünkü kalıyor öyle
Meltemm21 basakc36 73 ile hamile kaldım 13 haftadayım 69 kiloyum umarım ben değilde bebeğim alır kiloları
yeni-annelik basakc36 23 haftalık hamileyim 53 kiloyum en son 7 kilo almıştım şu an kaçım bilmiyorum 🙈
Gull_144 basakc36 benimde ne zamandır kafama takılmıştı 19 haftalık hamileyim sadece 1 kilo aldım normal mi?