Ruhal Ahmet efe ismi sizce nasıl kişilikleri hayatları, kızım çok istiyor kardeşi için ama ben kararsızım
Bguzeel Ruhal yani her ahmet efe bir midir bilmem ama bitane tanıdım son olsun istedim 🤦🏻♀️ düz duvara tırmanan aşırı haylaz bir çocuktu 🫠 ama bence hepsi bir değildir yani 🤔
elifdiyorkii Ruhal kuzenimin ismi Ahmet Efe 20 yaşında şuan çok sosyal biri değil içine kapanık çok sonradan biraz açıldı ama genel olarak sakin efendi bi çocuk
Mavispembis1_ Ruhal ay benimde 4 yaşındaki kızım takmış Ahmet’e. Herkese ahmet olacak diyor. Tanıdığımız biri yok sınıftada öyle biri yok. Ama Ahmet diyip duruyor şaka gibi 😂
GizemSevilir Mavispembis1_ hay allah ya nerden duymuş ahmet ismini 😂 aslında kardeşlere isim koyma hakkı vermek ne kadar doğru bilmiyorum araştırın bence anne babanın koyması gereken birşey çocuklar bazen yerini bilmeli bence bu konuda neden bu kadar ısrarcı sonra ismini ben koydum die hükmetmeye başlamasın kardeşine şuan masum gibi duruyor isteği ama altında yatan bsey mi var yada sonradan olabilicekleri araştırın derim 🤗
Ruhal Mavispembis1_ aynı bizimki de öyle daha hamile kalmadan önce Ahmet efe olacak diyordu şimdi de kimseye fırsat vermiyor