Nazciimm Konu başlığından da anlaşılacağı gibi karnınız ne zaman belli oldu? Ya da siz ne zaman farkettiniz? Ben 10 haftalığım ve aynaya bakınca çıplakken belli oluyor ama çok az ve karnımı içine çekemiyorum artık 😅
SevgiTkn Nazciimm 20 haftadan sonra canım oda kıyafetle bile zor belli oluyordu😀 şuan 32 haftalığım patlayacağım... 🤷♀️😂
Nazciimm Nerm7n ben de kiloya bağlamaya çalılıyorum kendimi kandırmamak için ama mide bulantısından asla düzgün besleneniyorum 😅😅😅
Kumral60 Nazciimm bebekden degil gazdan dolayi cnm gercek gobek 4.5 aydan itibaren çıkıo ama okadar kabizlik gaz problemi oluyorki hamile kalir kalmaz gobekli oluosun🤗
Melissssa Nazciimm 23. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başladı benim 🤭 çok geç çıktı ama bebeğin kilosu falan iyiydi iç karnım geniş herhalde
Fatovebebegi Zayıf ısenız çok çıkmaz hemen anca 23. Haftada çıkar kılonuz varsa 18. Haftada çıkar kıyafette bellı olur ben 21. Haftadayım bellı oluyor ama bana göre bol kıyafet gıyıyorum kımse anlamıyor hamıle oldugumu 😁
Gamzelibebek Nazciimm ben 8 haftalığım karın olarak değil de bence böyle hazımsızlık gibi şişlik var karında şu an. Daha gebelik büyümesi değil Bence. Sanki karnımın içi gaz dolu nitekim de öyle çok gazlıyım bu aralar🙄🤭🤭🤭
Kbrasuer Nazciimm 24 haftadan sonra baya çıktı canım 28 haftalıgım ve çorabımı bile giyemiyorum düşün 😂
Arzu1234 Kızlar söylicem ama gülmeyin 7+6dayım normal de de göbeğim var zaten ama beş aylık gibi olmuş karnım 😭😭😂😂😂😂😂😆😆😆😆😳😳😳
asilsmom Ben 51.kilo ile hamile kaldim ve 14 haftaliklen göbegim cıkmıstı ama bebekten degildi aşırı gazdan şişmişti şuan da 26. Haftaligim 65 kilo oldum be göbegim normal hamile oldugum anlaşılıcak kadar 👧🏽💓🤲🏼🙏🏽