Brcuburci Merhabalar hamileligimi yeni öğrendim betam 760 çıktı tskip ediyorum 48 saatte bir kan verip. Programda 4+3 görünüyor kasık ağrılarım iğne batar gibi batmalar bugün çok fazla oldu bu ağrılar normal mi acaba
kar_kristali Brcuburci adet ağrısı gibi sancı çekersin. Akıntın fazla olur zannedersin ki adet oluyorsun. Batma hissi ani kramplar yaşarsın karnında. Bunlar normal şeyler canım vucudun hormonların değişiyor. Vücut hazırlık yapıyor. Hiç korkma🥰sağlıkla al inş kucağına.
Kubraakgn0 Brcuburci Canım ben 10. Haftaya kadar yaşadım süreklide progestan kullandım sabah akşam nefes alamicak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu geceleri uyuyamıyordum ama şükür 10. Haftadan sonra azaldı şuan ara sıra oluyor yerleşme ağrıları herkeste farklı gözlemlenebiliyormuş inşallah sağlıcakla alırsın kucagına ❤️👼
Brcuburci Kubraakgn0 çok geçmiş olsun çok tesekkur ederim ayakta çok durunca oluyo ama dayanilmicak aagrilar değil çok şükür ☺️🤲
Fatmadrama Kubraakgn0 bugün bebeğin kalp atışlarının oluşmadığını öğrendik zaten kanamam da başladı, haftaya kürtaj yapılacak :(
Kubraakgn0 Fatmadrama Çok üzüldüm gerçekten ama rabbim yazdıysa vardır bunda da bi hayır inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın 🙏
Zeynepyldz 3 aya kadar nerdeyse her gün ağrıdı belim sanki kopacak gibi biraz ayakta dursam belimin ağrısından uyuyamazdım çok şükür 3. aydan sonra geçti aniden hem de normaldir ilk zamanlar tutunmaya çalışıyor kendinizi çok yormamaya bakın
Sema0343 7+ 3 ilk hamileliğim Aşırı derecede sırt agrım var ayakta kaldığım zaman daha çok oluyor sizlerde böyle bir durum yaşadınizmi acaba merak ediyorum ❤