-Mervealks- 34 haftalık gebeğim bugün doktora muayene olmaya gittim nst de sancı çıktı serum taktılar sancılar yükselmiş fakat bende herhalde bir ağrı var doğum başlayabilir denildi ama bende sancı ağrı hiç birşey yok benimle aynı durumu yaşayanlar var mı
Haticeburak06 -Mervealks- ben yaşadım geçen hafta. 2 saat sonra tekrar nstye alındım aynıydı sonra alttan muayene yapıldı rahim ağzın yumuşamaya başlamış doğurursun 2 3 güne dendi sonraki gün nişan geldi 2 gün sonra 1 parmak açıklık olduğunu öğrendim ama bu gece 37 haftalık olcam doğurmadım daha.artık doğurmak istiyorum 🥹🥲
Fatmac Haticeburak06 Rabbim tek avazda kurtarsın. 35+3 haftalığım bende. Yarın doktor kontrolüm var. Bel ağrım yok ama hafif kasık ağrım var. Bebek toplanıyor galiba nefesim kesiliyor. Bu sancı mı acaba
Haticeburak06 -Mervealks- bugün çok ağrım var ara arada belime sancı giriyor umarım devam eder ve artarda artık doğururum psikolojik olarakta fiziksel olarakta çöktüm artık. 9 ay değilde 2 sene gibi geliyor 😣🥲
-Mervealks- Sevo07 çok korkuyorum erken doğum olur diye karaciğer geliştirici vurdu doktor ama sancım yok doğum sancın var dedi eve yolladı
Sevo07 -Mervealks- aynı durumdayız bende evde dinleniyorum kalkmıyorum hiç nst sancı çıkıyo ama ben sancı hissetmiyorum
Gamzes41 33+4 benimde sabah yataktan kalkarken kasıklarımda ağrı oluyor bakalım yarın nst günümüz ne çıkıcak ve baskı çok hissediyorum gününde gelsin inş sağlıkla