Nakskdkdkd 7 ay bitti 8. Aya girdik ama hâlâ hamile degilim 8 aydir istiyoruz ama olmuyo evlilikten 1,5 2 sene oncesi var folik asit basla diyenler var kadin doguma gittim kan idrar tahlillerim temiz 🙄🙄 yardimmm tavsiyee
Meltemm21 Nakskdkdkd birlikte olduktan sonra hemen ayağa kalkmayın belinizin altına yastık koyup ayağınızı dikin ve o dönemde hiç stres yapmayın
Ymrrr Nakskdkdkd folik asit değilde bazen yumurta tembelliği oluyor bunun içinde proxyfemin diye tamamen bitkisel bi ürün var eczanede satılıyor bide ovulasyon testi alıp yumurtlamamı takip etmiştim ilacı düzenli hergün bir bardak suyla içiyorsun adetten sonra yumurtlama günümü de yakalamıştım bende pcos olmasına rağmen o ay hamile kaldım 🌸😇 araştırmanı öneririm tamamen zararsız birsey
Nakskdkdkd orkidemm_ 8 aylik evliyiz 8 aydir korunmuyoruz ama evlemeden 2 sene once de iliski yasiyoduk ve korunuyoduk
Nakskdkdkd Meltemm21 o ise yaramiyo diyolar ama ister istemez stres yapiyom yani onun onune gecemedim
Ymrrr Nakskdkdkd kadın doğum doktoruma gitmiştim benim de kan tahlillerim temiz çıkmıştı böyle yumurta güçlendirici bi bitkisel form var dedi almak istersen 800 tl civarıydı o yüzden zorunlu tutmadı ama ben direk aldım 6 ay korunmasız ilişkide gebelik olmamıştı Allah’a sukur ovulasyon testi de aldım takipledim o ay hamile kaldım güzel kızıma suan 33 haftalığız masallah🌸🤲
Ymrrr Nakskdkdkd kendi kafana göre de alabilirsin eczaneden dediğim gibi tamamen zararsız bitkisel insanlar onu ciltleri güzelleşsin saçları dökülmesin vs felan için de kullanıyorlar . Yani canım ben böyle bişey yaşadığım için ve belki sana da bi faydam olur diye yazdım evlat sahibi olursun inşallah
[silindi] Nakskdkdkd evet kullanmak gerekiyor en az üç ay önceden başlayın diyolar ben kullandım yaklaşık 5 ay falan sonra da hamile kaldım. Size de Maxiper i öneririm biraz pahalıdır ama çok faydalı bir folik asit ve diğer mineraller takviyesi
YesimAykut Nakskdkdkd bende aynı durumdaydım 4 buçuk yıl, eşimle ben ikimiz birden takviye kullandık proceive man diye bir de polysitol kullandım ben, o ay oldu gebeliğim canım dene bence
Altunkaya_44 @Nakskdkdkd ben de 2yilik evliydim ve hep çocuk düşünüyorduk ama olmadı soğan kürü yaptım biraz bı 15 gün felan ardından doktor folik asit içinde olan bı hap verdi hangisi ise yaradı bilmiyorum ama 1,1bucuk ay sonra 3 hafta hamile.oldugumu öğrendim
Nakskdkdkd sacmalamakizim esim doktora gitti prolaktin ve serbest t3 yuksekmis hap verdi ama sperm testi vermiyo 🙄