Anonimi1 Kasap sucuğu mesela ızgarada bi defa da yesem yeticek çok fena canım istiyo kaç gündür iyice piştikten sonra bişey olurmuki siz yediniz mi?
Annesininmelei Anonimi1 evet ben yiyorum. Çok pişmiş olmasına dikkat ediyorum sadece. Doktorum aşırıya kaçmadıktan sonra herşeyi yiyebilirsin dedi
Melllike Anonimi1 küçük bi sucuğun hepsini pişirip üzerine yumurtayla yemiştim😂 hamileliğim ilk zamanlarıydı canım acayip çekmişti çok sucuk seven biride değilim ama canım istedi yaptım yedim🤗 sonrasında da hiç yemedim canım istemedi.
Anonimi1 Annesininmelei benim doktorum da öyle dedi de işte internette yok sosis salam sucuk işlenmiş şeyler yenilmez falan yazıyo iyice piştikten sonra bi iki defadan bişey olmaz herhalde 🤦🏼♀️🙄çok canım istiyo
Anonimi1 Pamuk internette işlenmiş şeyler yasak diyor ondan korktum iyice piştikten sonra bi iki defadan bişey olmaz inşallah
Nergis281018 Anonimi1 gebe kaldigim dan beri tiksindim iyicekten biri eskiden çok severdim tostu sucuğu bu kaç aydır ne tostu ne de sucuğu iyemem
Sinemm65 Anonimi1 ay sucuktan ne olcak ki ? Ben doktoruma sormadım bile 28 haftalık hamileyim kahvaltıda haftada en az 1 kere sucuklu yumurta tüketiyorumdur yani. Tabi iyice pişmiş bir şekilde
Cerenbelis1 Anonimi1 ben hep yedim iyice pişir ve abartma sorun olmaz canım bildiğin bi yerden olsun bide
myavocado Anonimi1 bana doktor güvendiğin bir kasap sucuğu, iyi pişmiş olmak şartıyla yiyebilirsin demişti. Ben yedim bir iki kez. Zannetmiyorum abartmadikça zararı olacağını