Gizem34_ Kızlar, Mantar Vajinal temizlik için 1 bardak suya 1 yemek kaşığı üzüm sirkesiyle temizlik yapmamı önerdi doktor. Nasıl kullanıyorsunuz nasıl yaptınız?
Mercimeek Gizem34_ ben yaptım aşırı kötüydüm geçmedi ben naptım 😂 sirekeyi direk pamuğa döküp bastım skskks
Gizem34_ Adenala taharet yapar gibi mi peki? Etkisini gördünüz mü? Haftada kaç kere yaptınız? :) sonra saf suyla temizlediniz mi yoksa kurulamamı yaptınız?
Adenala Gizem34_ Taharet şeklinde yaptım canım haftada 3 4 kere yapıyordum faydası oldu özellikle kaşıntıya iyi geldi sirkeyi suyla seyreltmen lazım su ile durulayıp sonrasında kuru tutmak lazım
YgmrKck Canım benim doktorum kesinlikle böyle birşey demedi ve bir tane suya atılıp gece yatmadan önce içmelik bir ilaç verdi ve geçti benim idrar yolu enfeksiyonu başlangıçtaymış ondan dolayı. Bence o ilacı bir doktoruna sor
YgmrKck Canım benim doktorum kesinlikle böyle birşey demedi ve bir tane suya atılıp gece yatmadan önce içmelik bir ilaç verdi ve geçti benim idrar yolu enfeksiyonu başlangıçtaymış ondan dolayı. Bence o ilacı bir doktoruna sor