Htcnur Durumlariniz nasil sezeryan olacaklar gun verdimi doktorunuz gelisim geriligi varmi bebekletinizde
NerminAyla Htcnur benimki 2-3 hatta geride. Gün vermedi önce normal doğum deneneceği. O konu da ayrı bir merak konum doğrusu. Normal doğumu nasıl başlatıyorlar ki suni sancı mı veriyorlar acaba
eceyc314 Htcnur 35+3 olacağız bir saat sonra. En geç 29 mayıs 38+1 de alacağım dedi. 37. Haftadaki kontrolde duruma göre bir kaç gün daha önceye çekebilirmiş. İnşallah gelişimini tamamlar kızım. Biraz stresliyim bu konuda
Tugcedora 35 +1 haftalığım bugün kontrolüm vardı nts de düzensiz sancı çıktı ben hissetmiyorum 1 hafta dinlen bir şey yapma dedi doktorum inşallah erken gelmez 🥺
eceyc314 sevgul43_ ikinci doğumum olacak. İlk doğumdaki sezaryen yerimin derisi çok incelmiş ve yırtılma ihtimali var yada daha incelirse dikilecek deri kalmayabilirmiş. 37. Haftada tekrar değerlendirecek doktorum.
Ayseker @eceyc314 ben de şu an 35+2 yim e bugün düzenli sancım çıktı🥲 doktor şu an bu sancı için çok erken istenmeyen bir durum dedi yatış önerdi kabul etmedim özele gidip sezaryen için gün alacağım
eceyc314 Ayseker bu seneki bebekler erkenciler sanırım😊 çevremdede doğuranlarda 39 u gören olmadı. Sancılar erken başlıyor bazen açılmanız yoksa 2-3 hafta daha durur inşallah. Bol su için ve dinlenin, yormayın kendinizi