Momm0606 Tugcedora Bizimkiler gibi gerçi bizimkilerden kimse kalmadı bi amcam gidip geliyor 2-3 yılda bir 🤣
Momm0606 ZeynepDuru17 hayır be ben kanki mi kovarmıyım hiç türküler çalmaya başlayınca uykun geldi sandım 🤣🤣🤣🤣 ara de nirdesin seğn de 🤣🤣🤣
Kardeeleen Momm0606 saçma sapan bi yer çok bunalıyorum bende 34+4haftalik hamileyim elim kolum kalkmıyor iş güç yapamıyorum eşim erken geliyor eve ama sıkılıyorum onunlada
ZeynepDuru17 Momm0606 mesaj atmış yeni çıkmışlar geliyoruz demişti bende onu bekliyorum yıkıldım diyince aklıma o şarkı geldi kankicim 🤣🤣
Momm0606 ZeynepDuru17 Benim abim de oto elektrikçi 🙄🙄 şaşmazda mı ivedikte mi 🤣 bide abimin arkadaşı çıkıyormuş 🤣🤣
Momm0606 Kardeeleen Benşm de eşim keşke eve erken gelse ama ırakta 🥹🥹 askeriyeyle dip dibe orası eşim oraya geliyor bazen eğitim alıyor eve erken geliyor ne güzel oluyordu 😒
ZeynepDuru17 Momm0606 çevreleri geniş ama kanki o yüzden bende bilemiycem ben yanlış yanıt vermişim 🤣🤣🤣🥴
ZeynepDuru17 Momm0606 Allah’ım yardımcın olsun inşallah canım benim tez zamanda kavuştursun acısını göstermesin size vatan onlara minnettar Allah’ım size bağışlasın keşke yakın olsaydı kim istemez tabi ama nasip 🥴
Kardeeleen Momm0606 ya senin çok zor gerçekten. Ama benimde psikolojim bozuldu galiba bu aralar şuan bile ağlamak istiyorum çok sıkılıyorum cooook
ZeynepDuru17 Momm0606 kolay değil anlayamam seni ama beklemek zordur o yüzden Allah’ım yardımcın olsun canım amin 🥹 ama burdada bı bacin var unutma herzaman yanındayım
ZeynepDuru17 Momm0606 aynen tanımadığı kimse yok 🤣🤣 bazen diyorum orospular gibisiniz tanımayan yok diyorum eşime 🤣🤣🤣