Momm0606 sryy Mamak çarşı sürücü kursundan aldım ama yani otoban ve başkent’le park alanın da hep beraber oluyorduk
izobellaaa-_- sryy niye kızzz anneme yakın olsam ne güzel olur tek torun bende bi veriyorum hiç bana gerek bile kalmıyor vallaha zaten 2. Bebeğim doğunca oğlumuzu götüreceğiz sen düzelene kadar diyor annemler annem artı temizliğimi falan da yapıyor 😀
sryy izobellaaa-_- benimmde annem yakın bana şimdi dogumda o benle olcak ama inan en temizi iki tarafa da uzak olmak ne ötekilerin gönlü kalır ne bnmkilerin tertemiz
YldrmNUR Momm0606 merhaba, bizimde ankaraya tayin çıkma ihtimalimiz var. Gelirsek mamaktan ev bakacağız hangi mahalle ve semtlerden bakmalıyız az çok biliyorsunuzdur. Bilgi verebilirseniz sevinirim
Momm0606 YldrmNUR asla tuzluçayırdan, misketten vs bakmayın 🤣 çarşı için Boğaziçi’nden felan bakabilirsiniz Ege mahallesi de olabilir oralarda çarşı sorunu yok ama saydığım yerlerde var Avm ye de yakın bu dediklerim
YldrmNUR Momm0606 açıkcası bende kötü mahallelerde oturmak istemiyorum o yüzden sordum teşekkür ederim :)şu sarı siteden ev ilanlarına bakıyorum ama çevreyi bilmediğimiz için sadece bakıyoruz 😂
YldrmNUR Momm0606 kız yok uygulama ismi verilmiyor diye yazmadım şu s ile başlayan uygulama 😂 ona sarı site deniliyor ya kısaca 😂😂
Momm0606 YldrmNUR Bacım biz haftaları bitireli çok oldu 2 yaşında oğlum var 💙 sende sağ Salim kucağına al inşallah 💗
Momm0606 YldrmNUR Doğurursun Allah’ın izniyle ben zaman nasıl geçti anlamadım geçmiyor diyordum şimdi 2 yaşına geldi ❤️