Sabrinenguzeli Arkadaşlar selam. 16 haftalık hamileyim ve 4-5 gündür vajinamın dış dudaklara doğru kısmında bi acı hissi var yattığımda sağa sola dönerken ve ayağa kalkarken oluyordu. Sanki kemik ağrısı gibi çözemiyorum da.. bugün de biraz yürüdüm aynı acı yürürken de olmaya başladı çok korktum. Endişelenmeli miyim bilemiyorum
erenilhan Sabrinenguzeli bence sinirlerle ilgili bir durum. 8. Haftada oldu 4-5 gün sürdü geçti. 15. Haftada oldu yine 4-5 gün sürdü geçti. Doktora da gittim bunun için bi açıklama yapmadı ama ultrasonda herşey normal dedi. Enfeksiyon yapabilir dedi ama tahliller de temizdi
hcr_90 Merhaba, bende de aynı durum var 22 haftalık hamileyim doktora sorduğumda normal dedi yürürken ayakta kaldığım zaman vajinada şiddetli şekilde ağrı oluyor şuan bende yazdım foruma tedirgin olduğum için
Sabrinenguzeli hcr_90 hcr_90 Acaba aynı yerden mi bahsediyoruz yani bir çok yorum okudum herkes kasık batması rahimde karnımın altında falan yazmış ama benim öyle değil bildiğiniz vajinam google a yazdığımda da direk vajina çıkıyor. Ben de doktora yazdım doktor da adet sancısı gibi olmadığı sürece endişe etme demişti. Randevum pazartesi daha kontrol olmadığım için endişeliyim. Siz doktor kontrolünde mi sordunuz yoksa benim gibi mesaj mı attınız acaba bir de aynı yerden mi bahsediyoruz 🥺
hcr_90 Evet aynı yerden şikayetlerimiz kemik ağrısı gibi ayakta durdukca yürüdükçe ağrı direkt oraya vuruyor
hcr_90 Doktor kontrolünde de sordum endişe yapacak bişey yok bebek büyüdükçe baskı yapıyor oraya da vurabilir ağrısı demişti bol bol dinlenmemi söylemişti
Sabrinenguzeli erenilhan Anladım inşallah dediğiniz gibi sorunsuzdur ben doktora daha gidemediğim için biraz endişeliyim ama inşallah çok sağlıklıdır miniklerimiz 🤲🏻