Bbetll Kızlar tedaviye başlayacağız dr adetin 2. Veya 3. Günü gel dedi. Leke geldi az önce. Bugün 1. Gün olmuş oluyor mu? Yarın gitsem, çünkü sonra hafta sonu giriyor araya ve pazartesiye kalsa 5. Gün olmuş olacak
Yakamoz20 Bbetll leke geldi ama iyi Bi çözül ayrıca özel hastanede kan vereceksen hafta sonuda tahlili yaptırabilirsin onun dışında pazartesi sabah vermen daha net olur bence yarın tam cozulursun 4 gün olmuş olur 24 saat diliminde bende adeti bekliyorum öyle yaparım şahsen
Himommy Bbetll kafanızı karıştırmak istemem ama bende zamanında tahlil vereceğim de doktorum leke geldiği gün 1. Gün sayılır demişti
Yigit_Yagiz_Moms Bbetll ama şöyle bir durum var. Bende tahlil yaptırırken doktora sormuştum. Mutlaka kırmızı kanın geliyor olması lazım dedi tahlil yapılacak gün. Yani özelde yaptıracaksanız cumartesi kırmızı kanama olursa yaptırabilirsiniz ama yine leke olarak geliyorsa pazartesi daha iyi sonuç verir
Bbetll Yakamoz20 çok baktım kimi adetin 1. Günü kabul edilir yazmış kimi de hayır yoğun kanama başlayınca demiş kafam allak bullak oldu ya
Bbetll Himommy leke yoğun da değil sildikçe gelen bir leke pazartesiye bıraktım artık. Cevabınız için teşekkür ederim 😊😊