sryy Normal şartlar altında doğal doğum için bekliyorduk fakat oğlum 4 kilonun üzerine cıktıgı için doktor normal dogumun riskleri olabilecegini söyledi. İri bebek doğurup da dogum esnasında bebegin omuzunda kırık cıkık herhangi bi sorun yaşayan olduysa fikirlerinizi almak isterim😇
tgbmerve sryy malesefki yüksek doğum kilosu ile normal doğan bebekleri brakial pleksus tanısı ile bir kolunu kullanamayan sinir hasarlı bebekler le bundan 10 yıl öncesinde Cook çalışıyorduk hasar bir ömür kalıyor buarada, şimdi Dr lar biraz daha tedbirli
Hamileanne sryy komşumun oğlu 4 buçuk kilo normal doğurdu doğum esnasında boynu kırıldı çıkamıyordu kanaldan zorlayınca boyun kırıldı.
meraldurmaz sryy benim bebeğim de 38+6 dayız ve 3900 gr normal doğurabilecek çatın var dedi doktor muayenede ama korktum
sryy tgbmerve evet evet bu konuda doktor uyarısını yaptı süreci tüm detayıyla anlattı böyle bir durumda kendş konforumdan ziyade bebegimin sağlığı daha önemli kesinlikle normal dogumdan riskleri duyunca direk vazgeçtim ki doktorum normali destekliyordu ama merak ettim acaba olumsuz deneyimleri olan oldumu ya da sorun yaşamayan. Bu arada bu güzel açıklayıcı bilgiyi zamam ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim🥰
sryy Hamileanne bu riskler beni direk sezaryene yöneltti Allah’ım hayırlı ve sağlıkkı dogurmauı nasip etisn
sryy meraldurmaz bbenimki de 38+0 da 4100 de bizde ilerdeyiz yğksek ihtimal haftaya 4500 olcak dedi doktor. Benim catı içinde müsaitlik var demedi işte
sryy MomyAsli_ gebelik şekerim var o sebeple bebegim iri. O zamanlar yine normale yakındı suan tosuncuk oldu. Son iki haftadırda 400 er gram alarak ilerliyor
sryy MomyAsli_ inşallah sağlık sorunu yasamayız biraz riskleri var sekerin bebek açısındanda ama allahtan herley ben elimden geleni yaptım bu süreçte
Lilaaaaaa sryy bi akrabamin bebeğinin kolu yerinden cikmisti baya zaman geçti üstünden. Suan iyi ama o zaman onlar da eve gidince farketmislerdi sonra sargilarla bisekilde tedavi edildi
MerVe39- sryy bende 39+1 de doktorum 4 kg dedi emin olmak icin haftaya tekrar bakalm 4 ü gectiyse sezeryan yapalm dedi. Bana da risklerinden bahsetti. Riske atmak istemiyorm sezeryan olacam gibi
sryy MerVe39- kesinlikle en dogru karar bende aynı kararı verdim direk pzt gidip normal dogumu reddettiğine dair evrak imzalayacagım
asell13 sryy benim bebekde iri kesinlikle riske atmazdım benim zaten zorunlu sezeryan olacak o yüzden rahatım
sryy asell13 tosuncuklar zayıf olsalar ayrı sıkıntı iri olsalar ayrı benim ilk gebeliğim normal cok istemiştim ama hep bilşyordum bebeğimin buna mğsade etmeyeceğini kendimi hep sezaryene hazırladım valizim bile ona göre hazır😅