Mihrimahsultan1 Merhaba kızlar 5 aylık hamileyim 2 3 gündür belimde sol tarafında adet olcakmış gibi sancım oluyor sizce normal mi ?
eminece93 Mihrimahsultan1 benimde oluyordu idrar yolu enfeksiyonu cikti, doktorum ilaclar verdi enfeksiyon hamilelikte tedavi edilmesi onemli birseymis bilgin olsun bir idrar ver doktoruna gidip
Zeyneppx Mihrimahsultan1 bende 19 haftaligim benimde adet gibi ağrım oluyor ama anlık girip geçiyor doktoruna sormakta fayda var kuzum
Cilginanne2bebeli68 Zeyneppx dun gittim hatta olabilir dedi kanama yoksa sıkıntı yok dedi kabizlikdan da olabilir dedi
Mihrimahsultan1 2.hamileliğim bu ve ilk çocuğum 3 yaşında onu geceleri tuvalete kaldırıyorum kucağımda falan taşıyorum onla alakalı olabilir mi diye korktum 14 buçuk kilo kendisi :/
Cilginanne2bebeli68 Mihrimahsultan1 bende dedi kizim 11 kilo bende 20 haftaligim da olmaz dedi kanama şikayetin yolsa sıkıntı yok dedi bende kabızlık sorunu var 3 4gundur o yapar dedi bide üşütme kendini dedi ben banyo olmuştm kendimi usutmusum ondan agrii yapmis
Mihrimahsultan1 eminece93 2 hafta önce falan kan verdiğimde enfeksiyon çıkmamıştı idrarda ama kanda az birşey çıkmıştı belki ondandır
Cilginanne2bebeli68 Mihrimahsultan1 değildir inşallah belki plasenta aşağıdatsa da olabiliyor karın ağrısı
Mihrimahsultan1 eminece93 ama hayız ağrısı gibi yani arkamda olan biri belimde oda idrar enfeksiyonundan mı olur