Bademkaju Esranur55 benim böbreğimde de 1-2 cm genişleme varmış ama doktor pek bi yorum yapmadı sizin ne kadar
Esranur55 Selinmoon teşekkür ederim sağ böbrek ağrısı vardı doktor teşhis koydu 2 ay önce şimdi 34 haftalik hamileyim baya büyümüş dedi bugün üroloji yönlendirdi oda stent diyor işte
Esranur55 Selinmoon Suyum azmış bebeğe başka sıkıntı olur mu bilmiyorum ama benim böbrek fonksiyonum kötüleşiyor işte
tatlibebegim_ Esranur55 benim sağ böbreğimde 2 cm vardı çok ağrı oluyodu geçmek bilmeyen enfeksiyon oluyodu ama doktor hamilelikten sonra geçiyo dedi 13 gün önce doğum yaptım geçti mi bilmiyorum ama
Esranur55 tatlibebegim_ Bakalım bugün başka bir doktora gittim oda gecer dedi bakalım hangisine inanacağımı şaşırdım
Diladeniz2 Esranur55 Kuzum şuan nasılsın stant takıldı mı doğum yaptın mı bende aynı durumdayım bilgi verirsen çok sevinirim
Nesrin45 Benimde 26.haftamdayken 25mm büyüklük vardı banada bazıları taktır dedi bazı doktor taktırma dedi ben taktırmayıp evdr dinlenmeyi tercih ettim ve şuam 33 haftalığım yarı yarıya küçüldü