Adensu Sevgili hamileler ve anneler sonunda bende doğurdum.riskli gebeligim vardi kalp hastasiydim 4-5 doktor dogumda ölürsün demisti hamileligim boyunca korkuyla gecti diyebilirim ama doktoruma cok guveniyordum neyse dün sezeryan günümdü ve ben korka korka doguma girdim allaha şükür hic korkuttuklari gibi olmadi belden uyusturma oldum surekli doktprlarin sorulariyla ilgisiyle bayagi rahatladim ve şimdi minik kızım yanimda allah tum herkese sag saglim saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin bir avazda kurtarsın ya rabbim uzun oldu kusura bakmayin
Haticcee Adensu Çok sevindim.. Allahım sağlıcakla analı babalı büyütmeyi de nasip etsin inş🙏🏻❤️ Bazen bir dua herşeyin önüne geçer ve olmaz denilen ne varsa tereyağından kıl çeker gibi olur hemde🙏🏻🙏🏻 Güzel dualarda buluşmak dileğiyle..
Nurikram Adensu gözün aydın canm hem sen hem bebeğin için allahtan sağlık huzur ve mutluluk nasıp etsin darısı bize inşallah ❤
Adensu Haticcee amincok tesekur ederim allah herkese yardimci olsun sag saglim saglicakla kovacaklariniza almayi nasip etsun
Kzyfe Adensu cok sevindim gecmis olsun moral oldu gercekten bildigim bi hastaligim yok ama ya varsa ameliyatta bi sey olursa dusuncesindeyim hep bu aralar 30.haftadayim ilki genel olmustu bunu spinal istiyorum nasipse oneriyo musunuz rahat geciyor mu
Adensu Kzyfe belden uyusturma cok daha güzel genel olunca hicbirsey hatirlamiyorsunuz ya belden uyustirmada bebegin geldi diyolar sesini duyuyorsunuz ve hemen yaniniza getiriyolar ben ozelde dogum yamistim ve telefonumu da iceri sokabildim hemen dogdugu gibi fotograf wktiler yanagima getirdiler fotograflari falan var cok guzel bir duygu cok uzun surmedi ameliyat basadi 10 dakika sonra kızıma kavustum 20 dakika kadar sonra ben ameliyattan ciktim hic bayilmadan cok korkmustum ama cok rahat gecirdim tavsiye ederim helwki bwbeginin ilk anini gormek istersen