Ysmnpmk Kızlar 13. Haftamizda muayeneye gidicem yani 20 gün sonra ama bebeğin cinsiyeti için alttanmı muayene ediyolar yoksa karindanmı bakiyolar.
Sulenur98 Ozeeer n Ysmnpmk olası bir durum dışında alttan bakma olmaz hele ki cinsiyet için asla olmaz
myavocado Ysmnpmk istisnai olumsuz bir durum olmadıkça alttan bakilma gibi bir şey yok rutin kontrolleri izle.
Ysmnpmk Ozeeer bilmediğim için sormak istedim bazen bebk kendini gostermiyor ya o durumlarda ne yapiyolar diye
Ysmnpmk Sulenur98 haftası küçükken alttan muayene ediyorlardı bebeği görmek için bilmediğim için sormak istedim
Ozeeer Ysmnpmk ya da tatlı bişeyler ye gel diyor doktor hareketlensin diye ama seninki için daha erken diyebilir bana öyle dedi doktor
Ysmnpmk Ozeeer doktor kendisi çağırdı 13.haftada cinsiyet için bakalım inşallah gösterir kendini giderken tok ve tatlı bişey yiyerek gidicem belki hareketlenirse gözüksün diye 😀☺️
Ozeeer Ysmnpmk İnşallah gösterir canm bende 15 haftalıkken gıdecem sabırsızlanıyorum öğrenmek için cinsiyeti 🥲☺
Ysmnpmk Busus benim göbek bölgesi yağlı olunca ilk haftalar hep alttan muayene oldum o yüzden bide cinsiyet için bebek dönmezse alttanmı muayene eder diye merak ettim
Ysmnpmk myavocado kilom olduğu için belki zorlanır diyede düşündüm doktor o yüzden . göbek bölgem baya yağlı maalesef bide bebek gostermezse kendini bakarmi diye merak ettim alttan