Asya4470- Merhaba çalışan anneler kaç kişiyiz acaba çoğunluk 32.haftada hemen ayrılmak mı istiyor yoksa 37 ye kadar devam etmek mi ?
marsuk34 Asya4470- ben dün 37 haftama girdim ve izne ayrıldım :) çalışamayanlar gücü yetmeyenleri de anlıyorum ama benim motivasyonum doğumdan sonraya daha çok zaman kalmasıydı o yüzden hiç 32 de ayrılmayı düşünmedim. Aktif oldukça daha dinç oluyor insan. Spora gitmeye başladıktan sonra hiç bel ağrısı sırt ağrısı yaşamadım. İşiniz sizi yoruyorsa sporu mutlaka öneririm. Pilates yaptım ben
Adilee Asya4470- ben daha 2 saat önce aldım çalışabilir raporumu. Nasipse haziran 13e kadar yola devam. 😀 ben tamamen kendimi doğumdan sonra oglusumla 5 hafta daha fazla vakit geçirmeye adıyorum.
surprizbebe Ben ilk gebeliğimde 32 de ayrılmak zorunda kaldım çok yoğun bi tempoda çalışıyordum dayanamadım ama 40+5 te doğurduğum için sıkıntıdan patladım doğurana kadar 😝 nasipse 37 ye kadar çalışmak istiyorum.yöneticilerim de işimi zorlaştırmazsa…
Asya4470- surprizbebe Evet o kafadayım birazda bu zamana kadar çalıştım bundan sonra evde napıcam canım sıkılır diye düşünüyorum
keremtahamom_ Asya4470- 34+3te bıraktım aslında gitsem daha giderdim ama öğretmenim doğum sonrası izinlerim yaz tatiline gittiği için şimdi çalıştıklarım eklenmiyor ben de daha fazla devam etmek istemedim o yüzden
meeese Asya4470- ilk gebelikte 37ye kadar çalıştım 39+1de doğurdum çok sıkıldım.simdi de 37ye kadar çalışcam Allah sağlık verirse :)
keremtahamom_ Asya4470- öyle ama bakalım sıkılırsam ne yapacağım hazırlıklarım da bitti sadece beşik gelicek ve temizlik yapılıcak onları da ben yapmayacağım😀
HmerveK Asya4470- ben evden çalıştığım için bir şey olmazsa 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum☺️
Tugce-K Asya4470- 32+4’düm 37’ye kadar çalışmayı istiyorum🤩🙏🏻 Motivasyonum yasal iznimi sonrası için kullanmak🙏🏻 Şuanda +8 kiloyla devam ediyorum hem az kilo hem egzersiz falan yapıyorum tüm bunların toplamıyla zorlandığımı hissetmiyorum. Bir de en başından beri aşırı rahat geçti hamileliğim başından beri yorgun düşmemiş olmakta şuanda direnç sağlatıyor diye düşünüyorum 🙏🏻