yeni-annelik Filizcim_56 normal canım ben 23 haftalık oldum hala küçük göbeğim var iç karnın geniştir böyle şeyleri düşünüp stres yapma hiç 7. aydan sonra genelde büyüyor diyorlar benim ilk gebeliğim ilk gebeliklerde hemen çıkmıyormuş
Sysedayilmaz Filizcim_56 6. Aya girdik göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı kız şaşırma 13 haftada ne göbeği 😂
Melisa09 Filizcim_56 canım ben 18 haftalık hamileyim daha yeni yeni çıktı göbeğim her şeye takılmayın belki iç karnın geniştir bebekde bi sıkıntın yoksa takılma
Duyguch01 Filizcim_56 benim göbeğim 2 hamileliğimde de hep 6.aydan sonra çıktı 13.haftalık çıkması mümkün değil🥰
Bendiyebiri_ Filizcim_56 18+3 haftaligiz nar buyuklugunde hala karnim yok ve ikinci gebeliğim ilk gebeligimde de yoktu iç karınin benim gibi geniş olabilir bide ilk gebelikse bazilarinda cikmayabiliyo doktorum öyle demişti bana
Moorbit Yahu çıkmasın hemen geç çıksın koca göbekle yatmak kalkmak dönmek çok zor. Merak etmeyin illaki çıkar. Ne kadar geç o kadar iyi bence 😃
aslinci Filizcim_56 kişiden kişiye değişiyor bebeğiniz sağlıklıysa sorun etmeyin stres yapmayın bosuna benimde 5 aylık yeni belli oluyor daha
Ars2223 Filizcim_56 20. Haftadayım daha yeni çıkıyor gören hamile olduğuma inanmıyor bekar arkadaşlarım şuan bende de bu kadar göbek var diye dalga geçiyor
Gull_144 Ya hiç birimizin karnı çıkmıyorsa sokakta gördüğüm gebeşler kiiim 19 hafta oldum karnım dümdüz biraz göbüşüm çıksın yaa🤰😫