MelodyFairy 2 Nisan da gittim doktora bir aya yakın zamanda çıkıyor demişti o zaman gelirsin dediği için gitmedim hemen hala e-nabızda yok gitmedimde doktora sizin ne zaman düştü çıktı sonuç
ICY MelodyFairy Benim 3 günde çıkmıştı. Hastanenin sitesinden bakmıştım ben sonucuma e nabıza da düşmüştü
Merve-metin MelodyFairy bazı hastanelerin sonuçları önce doktor bakıp onaylaması gerekiyor isterseniz dr bi tekrar gidin 1 ayıngeçmiş çünkü
Tugba_turk46 MelodyFairy devlette 3 günde çıkıyor özelde aynı gün içinde bende Ocak ayında sabah erken satte vermiştim öğlen 2,3 gibi çıkmıştı sonuç smear testi sonucu 1 ay sürüyor
noble1 Amh o kadar sürer mi emin olamadım ben özelde baktırdım önce kendi sitemlerine düştü 1 hafta bile sürmemişti. kısa bi süre sonra da e nabıza düştü.
ICY MelodyFairy 1 ayı geçmiş randevu alıp doktora gidin isterseniz, bazen e nabıza düşmeyen sonuçlar olabiliyor
MelodyFairy Merve-metin illa aynı doktor mu olması lazım Çünkü en erken 16 sına var ona aldım ama başka doktor aynı doktora yok suan
Merve-metin MelodyFairy onu bilmiyorum canım ama laboratuvar aynı olduğu için bi sorun olmaz diye düşünüyorum