Mavideniz26 EsraArslan81 bende 5+3 ken duşük yaptim ama kurtaj olmayi kabul etmedim tup bebek doktorum da yapma dedi kendin dusursen daha iyi olur demişti oylede oldu kalan parcalarda dustu zaten adet gibi
Mavideniz26 EsraArslan81 allah sabir versin canim insallah rabbim yerini doldurur uzulme 😔 gecmis olsun🙏🌹
busykvc Mavideniz26 Hayır transfer günü embriyo çözülürken o sıvı içerisinde tutuldu. Çözülme sonrası o sıvıyla birlikte transfer gerçekleşti.
Mavideniz26 busykvc ha oyle mi oluyor merak etmiştim,2.transferimde yapmayi dusunuyorum bende birde bagisiklik guclendirici serum vurmayi dusunuyorum doktorumla konustum
busykvc Mavideniz26 Transfer gününe kadar bütün bağışıklığımı vitaminlerimi özel vitaminlerle doldurmuştuk biz de hatta rahim güçlendirici özel bi vitaminde kullanmıştım. Tutunmasında faydası oluyor bence
Lalaydnn EsraArslan81 bende 6 haftalığım dün sarımsı bi lekelenme oldu korkulacak bişey midir acaba. ?
Hiramira3 Merhabalar , ilk tüp bebek denememizdi ve iki embriyo koyuldu Şuan 31+2 olduk 🩵🩷 dileyen isteyen herkes sağlıkla kavuşur inş transfer sonrası bence çok hareketsiz kalmayın normal yaşantınıza devam edin daha dikkatli olarak tabi stres yapmayın 🍀
Kivircikkuala Gulsum12 Nursah0 06fatma06 Feyzamali33 Mucize_annesii Hiramira3 rich_mom Allah razı olsun kızlar hepinizden inşallah bizlerde siz gibi yazarız buraya 🤰🏻❤️ Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻
rich_mom Kivircikkuala 3. Gun embriyosu 1 tane birinci kaliteydi bebisim kucağımda 🥰Rabbım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Cigdembaltac Kivircikkuala 5. Gün embriyosuydu şuan 7 aylık hamileyim 🤗 Transferden sonra yemeğimi ev temizliğini kendim yaptım hiç hasta gibi yatmadım kabak çekirdeği havuç yedim her gün ve hep Meryem suresi dinleyip dua ettim Allah’a çok şükür pozitif oldu.İnşallah en yakın zamanda sende pozitif haberini alırsın 🙏🙏Ne olursa olsun asla negatif olacak diye düşünme hep tutundu gibi düşün ❤️
Kivircikkuala Cigdembaltac bende arada bi kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum ara öğün yiyeceklerimi falan hazırlıyorum kalkıp yürüyüş yapıyorum bazen evde sürekli hareketsiz değilim ama dinlenme modundayım ilk 3 gün dikkat edicem dedim kuzum inşallah bende pozitif sonuçlar alırım ❤️
mickey Mavideniz26 Şuan hemen yaptırıp baktırabilirsin. Sağlık ocağında bir eben varsa o da yapıyor yada kendi doktorundan da talep edebilirsin. Ben toxoplasmama baktırmak istiyorum dediğinde onlar anlar zaten. Diyelim ki bu testin temiz çıktı (temennimiz o yönde olsun) gebeliğin boyunca ara ara o testi tekrarlat. Gebelik başında negatif çıktı oh rahatız gibi bir durum olmuyor daha sonra da bu enfeksiyona yakalanma riskin devam ediyor. Keşke bana da böyle uyaran biri olsaydı
Nergizos mickey bizim sağlık ocağı bakmıyor bu toxo testlerine. Gebelikten önce bu testlerden bazılarının pozitif çıkması daha iyidir. Bağışık olduğunuz düşünülür. Negatif olup gebeyken pozitif olmasi sıkıntı olur
Mavideniz26 mickey sali gunu dahiliyeye randevum var baktiracagim sana soylerm zaten sonuclar ciktiginda,
Mira123 Kivircikkuala inşallah tutunur benim kardeşimde dün oldu inşallah birlikte güzel haber alırsınız
Mira123 Kivircikkuala 5 gün embiryosu kalitesinde çok anlamıyorum ama iyi kalite dedi inşallah tutunur sizde hiç ağrı oluyor mu kardeşimde hafif ağrı var diyor bide çok gaz oluyor karnı çok şiş