Adalet66 Kızlar progestanı vajinadan sabah akşam alıyorum buna ragmen gene sarı akıntım var normalmi sizde de oluyormu rica etsem bilgilendirirmisiniz🙏🏼8+5 hamileyim
Znr Adalet66 ben de 5 haftalıkken kullanmaya başladım şuan 25 haftalığız devam ediyorum ve bende de sarı akıntı hep oluyor
Gullllllll Adalet66 benim hamile kaldıgımdan beridir sarı akıntım hiç geçmedi şuan 29 haftaya girdim. Hep progestanla devam ediyorum ama fitil olarak degil yutuyorum...
Adalet66 Gullllllll canım bende yutuyordum hemen geri çıkarıyordum doktorumda vajinal olarak al dedi sende de baş dönmesi uyku yapmıyormu
pitircikannesi1 Adalet66 28+4 um bende günde bir tane sadece gece alıyorum vajinadan bende de aynı akıntı oluyor cnm
feyzas_world Canım doktoruna sor yinede ama bence o progestanın emilmeyen kısmı akıyor ben ona yorumluyordum
Gullllllll Adalet66 deli gibi uyuyordum progestan içince ama artık vucudum bagışıklık kazandı uyuyamıyorum...
Sevilay07 Adalet66 bende de var sarı akıntı canım. Progestan kullaniyorum. Doktor normal dedi. Hatta gene de idrar tahlili yapalim enfeksiyon varmi bakalim dedi. Bisey cikmadi. Normalmis yani
tugbamehmetbaki Adalet66 progestanın Rengi de sarı oluyor Ben Bayağıdır kullanıyorum Hatta bu ara koyması zor oluyor içiyorum hem uyku yapıyor