papatyaolsun Nergizos canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bir daha gerek kalmasın. Yaş kaçtı canım senin
papatyaolsun Nergizos ben de haziranda 31e gircem☺️ umarım benim tedavi de boşa gitmez hayırlısıyla toplar yumurtaları
Nergizos Kvser amin cnm inşaallah. Piezzo yapılmış. Bugün aradılar sadece 1 tanesi istediğimiz gibi bölündü dediler. Bekliycez dediler. Yarın bı daha arayacaklarmis.
Cigdems papatyaolsun kuzum nasılsın 💖 Sen zaten gonalf kullanmıştın o zaman bu kadar çok yumurtan gelişiyor muydu ? Benim ilk kullanışım 75 le başladık sağda 16 sonra 11 olmuştu aşılama yaptı.
papatyaolsun Cigdems canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın. Aşılamada benim doktor 37,5la başlayıp 50 ile bitirmişti. Amacı tek yumurta büyütmekti ve bir tane büyüyordu 18mm civarında çatlatma vurduruyordu. Bizim amacımız tek yumurta büyütmek diyordu hep
Cigdems papatyaolsun bende hala aynı yerdeyim. Hala aşılama iğneler peşinde işte. Bakalım neler olacak bu ay rapor için son bi kere daha denerim sanırım ama tabi kist vs olup süreç uzamazsa … senin içinde hayırlısı olsun. Vardır yaşadıklarımızda bi hayır gecikmesinde bi sebep
papatyaolsun Cigdems canım ben de bugün 9. Günü bitiriyorum ve iptal olabilir yumurtalar aynı anda büyümedi
Cigdems papatyaolsun canım biraz sayfandan bakındım nasılsın ne durumdasın diye senin için çok dua ediyorum 🙏🏻 merak etme herşey çok güzel olacak ama çok stres yaptığın için yumurta sayını etkilemiş olabilir 😔 gonalf kullanırken bile yeteri kadar yumurtan oluyordu sorun olsa o dönemde söylerlerdi. Belki yeri değil ama ağırı bir işlem mi yumurta toplama işlemi? Sonrasında ağrın oluyor mu ? Bi de aşılamadaki iğneler mi kullanılıyor ?
Birbahargunu Kivircikkuala ilk transferim dondurulmuş BC tek transfer tutmadı. İkincisi taze transfer aa ve ba çift transfer teki tuttu kızım var. Rahatlık az ilaç kullanma ve az stres bakımından taze transferi çok sevdim su gibi bir süreçti
Kvser Nergizos piezzo ne oluyor ? İnşallah hersey isteğin gibi ilerler rabbim bu yolda kimseyi umutsuz ve kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻
Nergizos Kvser yumurtalara elektrik akımı veriyorlarmış bu da dollenmeyi kolaylaştırıyormus. Amin canım inşaallah
Nergizos Zeyno800 4 yumurtadan 2 si M1 ikisi M2 imiş. M2 ler olgun yumurta demek. İkisini dollendirmisler bir tanesi 3 hücreli olmuş. Bu da istemediğimiz birşey dedi. Ama takip edeceğiz dedi. Diğeri 2 hücreli istediğimiz gibi bölündü dedi. 4 ten elde var 1. Yarın tekrar arayacaklarmis inşaallah sağlıkla ilerler
Kvser Ogretmen09 hayır asla yaşamadım hatta ilk 3 ay hamile olduğumu hissetmedim . 4. Aydan sonra mide yanması kusma mide bulantısı yaşadım canım herkesin hamileliğe vücudu tepkisi farklı canım asla belirti aramadım kendimde hatta aklıma getirmedim transfer olduğumu .