Kivircikkuala Kızlarrr ilk deneme de pozitif aldınız mı ? Hangi gün embriyosu daha iyi ? Dondurulmuş mu taze mi transfer oldunuz 🤗
Kvser Kivircikkuala 6. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo 2 ay bekledim transfer için çok şükür ilk transferde tuttu ve şuan doğuma gün sayıyoruz inşallah darısı size olur 🥰
Sinemb1406 Kivircikkuala ben 1 ay rahim dinlendirmeyle,5. gün embriyosu ile transfer oldum. Şuan kızım 16. Ayına girecek ☺️💞
Sumeyyeky Kivircikkuala dondurulmuş 5. Gün embriyosu iyi kalite dendi ilk denemede tuttu 36. Haftadayız ❤️
Birbahargunu Kivircikkuala ilk transferim dondurulmuş BC tek transfer tutmadı. İkincisi taze transfer aa ve ba çift transfer teki tuttu kızım var. Rahatlık az ilaç kullanma ve az stres bakımından taze transferi çok sevdim su gibi bir süreçti
Nergizos Kvser niye 6 ay beklediniz acaba? Benim de bugün yumurtam toplandı progesteron değerim yüksek çıktı. Dr mecbur embriyo donduracagiz dedi
Mozi1605 Kvser size bişey sorucam transferden sonra 7. Yada 8. Günlerde kahverengi lekelenme yaşadınızmı ?
Kvser Kivircikkuala aminnn darısı inşallah size olur 🙏🏻😇dondurulmuş embriyo transferi mi olacak eğer öyleyse kesinlikle dondurulmuşta şansınız daha fazla 🥰 tüp bebek süreci ile sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim 😇
Kivircikkuala Kvser ayyy aşkımsınnnn yaaa ❤️ ben dün oldum Allahın izniyle sıkı sıkı tutunsun dondurulmuş embriyo benimki de 💞 o ultrason kağıdı elime geldiğinde hissettiğim duyguyu tarif edemem ❤️❤️❤️
Kvser Kivircikkuala hep olacağına aksi bir şeyle karşılaşmayasınız düşün ve asla belirti arama ve foruma girme test gününe kadar ben öyle yaptım ve herkeste hamilelik ve belirti bir değil ben ilk 3 ay belirti yaşamadım ondan sonra başladı sakın olmadı mı gibi hislere kapılma sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🏻 🥰
Kivircikkuala Kvser foruma girmeden duramıyorum canım sıkılıyor hiç olumsuz düşünmüyorum başından beri pozitif düşünüyorum 😍❤️
Kvser Kivircikkuala ben hiç girmedim 8. Gün evde idrar testi yaptım . Bir diziye başladım evde yemeğimi kendim yaptım 2 saatte bir evde hafif hafif yürürdüm rahme kan gitmesi gerekiyor tutunması için . Ve 7. Gün ayakta ılık suyla duş aldım .
Kivircikkuala Kvser bende aynıyım ara sıra kalkıp yürüyorum kuzum sürekli yatış modunda değilim bol su içiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım arada bi hapşırma geliyor bide isteksiz oluyor olmasa iyi ama oluyor
Kvser Kivircikkuala aynen düzenli beslenme ilaçlarına dikkat et yürü arada sırada eğilip kalkma uzanma bir yere ve kabız olmamaya dikkat et . İnşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻🥰
Kivircikkuala Sinemb1406 Maşallah 🧿 benim ki de 5.gün embriyosu merakla sonucu bekliyorum daha çok var ama olsun 🥰
Kivircikkuala Sumeyyeky Maşallah size 🧿❤️ bende bekliyorum heyecanla sürekli yatmamaya çalışıyorum evin içinde hareketliyim çoğunlukla dinleniyorum yormadan
Kivircikkuala Nergizos canım 6 ay değil 2 ay beklemiş dondurulmuşlarda 2 ay bekletiliyor genellikle yani
Kvser Nergizos 6 ay beklemedim 6. Gün embriyosu transferi oldum 2 ay rahim dinlendirdi doktorum dondurulmuş embriyo transferi oldum yani
Sumeyyeky Kivircikkuala bana da sütekli yatma dendi ama allah razı olsun annemle eşim çok destek oldular tuvalet harici kaldırmadılar hiç şimdi de yerimde durasım gelmiyor 😍 rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin çabanızın meyvesini inşallah güzel haberler alırsınız 🌸