nisanela Hangi marka krem veya yağ kullanıyorsunuz hanımlar ne almayalım memnun kaldıklarınızı paylaşır mısınız
myavocado nisanela ben hindistan cevizi yağı, kakao yağı ve tatlı badem yağını dönüşümlü kullanıyorum. Başka ürün almadım. 24. haftadayım, henüz çatlak yok ama işe yaradı demek için erken tabii.
Amine_Sultan nisanela hakiki zeytin yağı önce kaynatıp sonra kullanabilirsiniz krem istiyorsanızda lieractan başkası yalan bence zaten çatlak genetik çatlayacaksa çatlıyor çevremde gözlemledim veya çok erken haftalarda kullanmaya başlamanız lazım
Alparslanmom__ nisanela ben bebek yağı Hindistan Cevizi yağı Ve seda altın çatlak kremi dönüşümlü olarak kullaniyorum ayrıca kuru fircalamada yapıyorum
SosyologsMom nisanela bebek yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp 22. Haftadan beri sabah akşam sürüyorum Su içmeme dikkat ediyorum Tuz tüketimime dikkat ediyorum 75 ile hamile kaldım şuan 84 kiloyum ve 36. Haftadayım hiç çatlamadım Neden bu detayları yazdım çünkü aldığınız kilo miktarı içtiğiniz su ve tuz tüketimi önemli
myavocado Amine_Sultan tüylenme probleminiz varsa yapabilir haklısınız, benim göbek kalça baldır kısmımda hiç tüyüm yok, tüylenmeye yatkın değilim o yüzden ben de sorun olmuyor
Tuba-M55 nisanela 32 hafta olcaz çatlamadım indirimleri takip edebilirsiniz tüm ürünleri vegan ve güvenilir. 3 kutu aldım 18.haftadan beri kullanıyorum daha ilk Kutu bitmedi, bereketli bi ürün