Birisii35 Merhabalar bugün bebeğim için ultrasona girdim ve 10 gün önceki kilosuyla aynı söylendi hiç gelişme olmamış doktor tarafından ultrason cihazların da farklılık yanılma oluyor dendi bu durumu yaşayan var mı söylenilen kiloyla farklı doğum yapan
Kutsal_koc Birisii35 benimde bu durum oldu 35 haftaligim hatta doktorum böyle olursa 37 de sezaryen ile alırız dedi. Bugün peronatolojiyr gittim farklı bir doktor ona göre de 2300 Gr di. Kendi soktorum 2100 demişti bilmiyorum ne yapacağım doğumu da kendi doktorumda yapmak istiyorum ama sezaryen diyince
-mrvgny- Birisii35 Bugün ben de 36.hafta kontrolü için gittim. Hiç kilo almamış değildi ama genel olarak kabul edilen kilodan düşüktü. Pek gelişmemiş ozaman neden olabilir diye sordum. Ölçümlerde +-300 gram farkeder bir de cihazla alakalı yanlış da ölçebilir dedi. Yani ben de sizinle aynı cevabı aldım endişelenmeyin. 😊
Birisii35 Kutsal_koc sanırım ultrason cihazına göre 200 300 gram oynuyor doktor da öyle dedi bugün hakkınız da hayırlısı olur umarım
Kutsal_koc Birisii35 evet hatta çok üzülmüştüm önce kilo almıyor diyince sonra digeir farklı dedi bilmiyorum sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah 🤲🤲
Birisii35 ahsenka 38+4 olduk 7 gün önce gittim en son 3200 dendi ultrasondan ultrasona fark ediyormuş gelişimi iyi çok şükür
ahsenka Birisii35 aynı doktor aynı ultrason 1 hafta arayla kilosu 3 kilo çıktı . Ama 3 gün boyu kısa gibi çıktı . Doktor sıkıntı yok bel çevresi iyi dedi . Boyu da kısalmaz duruşuyla alakalı diye düşünüyorum ben de . Sağ Salim doğarlar inşallah 😄
Birisii35 ahsenka amin inşAllah canım takılma öyle şeylere zaten doğmadan tam anlaşılmıyo boy kilo bence