Asunca simge201 simge201 4 düşük yaşadım 3 kere kürtaj oldum hiç öyle ilaç verilip 2-3 saat bekletilmedim dil altı veriyolar biraz bekletip işleme alıyorlar zaten uyuyup uyanmam bir oldu hiç bişi anlamadım ağrımda olmadı öyle
Smyydlgcc Asunca Aynı şeyi yaşamışız 😕 ben de hiç hap kullanmadım.. inşallah en yakın zamanda siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız? Herhangi bir sebep var mı düşükle ilgili?
simge201 Asunca doktor rahmimi zorlamak istemedi. İlaç verildi biraz rahim yumuşayıp kanama başlasın diye dil altı da verildi
DENIZ_55 simge201 rabbim sana bol sabırlar versin canım ben onu yapmadim ama 27 haftalık acil.sezeryam ile aralikta dogum ayptim 5 gün yaşadı kaybettik meleğimi suam tekrar şüpheliyim sende morleini yüksek tutu canım rabbim bizleri seviyor oradaki biz bekleyecek meleklerimiz var onar bize sefaaatci olacak sen kendine dikkat et durumu haber verirsin canım
simge201 DENIZ_55 seninde başın sağolsun canım senin durumun çok daha zor. Ben henüz toparlayamadim psikolojik olarak ne zamn kendime gelirim bilmiyorum
Asunca Smyydlgcc Smyydlgcc amin inşallah teşekkür ederim şuan tekrar hamileyim ama çok olumlu değiş gibi Buda perşembe günü netleşecek hayırlısı kan phtılaşması çıktı sadece onun içinde iğne ve hap kullanıyorum ama nasip olmuyor
simge201 Smyydlgcc zaten tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Aslında bu ilk çocuğum değildi. Ama çok istedik çocuklar da çok istedi hevesle bekliyorduk maalesef bende psikolojik olrak gün geçtikçe daha kötü oluyorum. Bir daha nasıl cesaret ederim bilmiyorum gerçekten.😞😓
Smyydlgcc simge201 olsun, ümidini kesme. Daha önce de düşüğün olduysa trombofili paneli baktır genetik bölümünde. Her dr yönlendirmiyor maalesef
DENIZ_55 simge201 sağol canim teşekkür ederim çok zor ben çok zor günler atlattım bebek lafı duyunca piskolejim mahvoluyordu bebek görmek değil sesi Bile beni etkiliyordu zaman zaman beyin olarak toparlaması gibiyim tekrar bi bebek olasa bu kadar olmaz diye tahmin ederek bebek düşünüyorum ama ginede insan korkuyor yarın muaneye gidecen gebelik olup olmadığı hakkında bilgi alacam supheliyim hayırlısı olsun Rabbım kimsenin kucagini boş bırakmasın inşallah sende biraz kendini toparlan tekrar dene derim çünkü bunun rabbjm bizi bunla imtihan ediyor sebredececegiz canım duzelecek inşallah hersey
simge201 DENIZ_55 inşallah gerçekten çok zor zamanlar. Hamile görünce bile kötü oluyorum. İnşallah en yakın zamnda tekrardan nasip olur.
Smyydlgcc Asunca iğnenin saatine dikkat et, gerekirse alarm kur. Hap da yemeğin hemen önünden içiliyor. Ben tok karınına içiyordum, öyle değilmiş. Sen elinden geleni yaptıktan sonra Allah büyük.. inşallah hayırlı neticeler olur
simge201 Smyydlgcc yok bu ilk düşüğüm. Zaten kızım var. Çok şükür diğer hamilegim de hiç sıkıntı yaşamadım
Smyydlgcc Asunca onu Dr demez zaten eczacının uyarması lazım. Bu tür ilaçlar saatli alınıyor. Eczacına sor istersen bir dahaki alışında.
rabiasare48 simge201 girmenle çıkman bir oluyor gibi hiç korkma sonrasında sadece kanamayı hissediyorsun ağrı sızı olmuyor ben boş gebelik geçirdim çok sancım vardı hergün kahverengi leke vardı alındı dünya varmış dedim sonra tabi bi kızım oldu çok şükür çok geçmeden
SSenaaa simge201 yaa çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm bnde 1 yıl önce kürtaj oldum ama ben ilaç falan almadım öncesinde neden ilaç veriyorlar merak ettim ?
simge201 SSenaaa Rahmi yumuşatmak için. Doktor direk kürtaj yapmak istemedi.zaten direk kürtajda yapmamış.
simge201 Asunca çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten 5. Kez olmasının sebebi ne acaba . Genetik test yaptınız mı