Baharkoseeee
Evet çok şükür bende kızıma kavuştum ters gelen bi bebek olduğu için zorunlu sezeryana karar verildi bugün çıktım hastaneden dün doğum yaptım gerçekten mecbur olmasam çekilcek dert değil dikişlerimin acısından öksüremiyorum bile 9 da yatışım yapıldı ilk başta kan tahlillerimi felan yaptılar sonra gittik ameliyathaneye vücuduma boydan boya JEL gibi bişey sürdüler sağ kolumda tansiyon aleti sol kolumda serum ameliyathane 10 kişi vardı en az doktorum geldi ondan sağolsun çok iyi ilgili bi doktordu başımı okşadı korkuyorum dedim ben korkmalıyım sen değil felan konuştuk biraz çok soğuktu örtüler örttüler kat kat yeşil örtülerden sonra bi adam geldi kilomu sordu bilmem kaçlık yap dedi kıza başımda duran kıza sonra maske gibi bişey kapattılar burnuma ağzıma sonrası karnımda müthiş bi acıyla uyandım beni odama çıkarıyolarken sedye sarsıldıkça sanki karnm yarılcak gibi oldu bağardım hep sarsmayın beni canım yanıyo diye ama illaki sarsılıyosun sedyede asansöre binince sonra odama geldim narkozun etkisi kızımı soruyorum sürekli gördünüz mü diye eşim le annem e sonra o geldi odaya melek gibi prensesim çok güzel kokuyo kucağıma alamadım en başta çok üzüldüm kendi kızım ama hemşire bi yamda annem Bi yanda onlar tutuyo emzirmek çok zor oldu sütm vardı ama ememedi ilklerde sonra sonra hırs yaptım gaz önemli çıkarman gerek dediler böyle geliyordu açıdan çıkaramıyodum sonra dedim olmaz böyle karnına bastırıp bez takıp değiştirdi hemşireler bende gaz gelidkçe canım yana yana karnıma bastırdım çıktı gazım şükür şu an evimdeyim bu sabah ayağa doğru düzgün kalktım 5 6 tane ağrı kesici iğne serum yaptılar ama yapmasalar asla kalkamazdım tek sıkıntım tuvalet sızlıyo çünki ama gezebiliyorum kızıma bakabiliyorım kucağıma alabilmek için onu çok dua ettim sevemşyodum çünkü bi elimde serum diğer elimle tutamıyorum onu kucağıma alamıyorum çok kötü bi duygu o an keşke normal olabilseydim dedim bişey yedirmediler hastane de doğru düzgün gaz yapar çıkarman lazım diye narkoz çünki atılması gerekiyo vücudun dan çok korkuyodum aşırı korkuyodum ilk bebepim ilk yaşıycam herşeyi diye ama çok şükür zor kısmı atlattım bu arada hastaneye eğer sezeryansanız 2 kişi refakatçi kesin olsun eşim annem vardı ama eşim akşam gitti sabah işe gidebilmek için annem çok yoruldu hem bana hem bebeğe bakmak zor oldu tuvalete biri olmadan gidemedim tek kalkamadım yataktan tavsiye edebileceğim şu ki canın yansada o annelik duygusu insana güç veriyor Rabbim yardım ediyor korktuğum kadar değildi inşallah sizde kurtulursunuz kolaylıkla