YeniGelinMeselesi Kızlar burada gördüm bazı annelerimiz hastaneye de evde doğumdan sonra içmek içinde kayısı hoşafı yapmış ve çok işe yaradığını söylüyorlar birde kolay tuvalete çıkmaya da faydalıymış doğum sonrası :) nasıl yapılıyor bu hoşaf 🎀
myangelson YeniGelinMeselesi kuru kayısıyı suda bekletiyorsun sisiriyorsun bir kaç saat sonra su şeker ve kayısıyı kaynatıyorsun ramazanda yapmıştım bende. Ama ölçüleri bilmiyorum kendime göre ayarladım şekerini internette tarifleri var oradan yardım alabilirsiniz 😊 normalde içine karanfil kabuk tarçın atmayı da seviyorum ama doğum için sade halı daha iyi olur herhalde 😅😅
YeniGelinMeselesi myangelson normal pazardan yaş kayısı alsak onla yapamaz mıyız ya ben böyle meyve suyu gibi de olsun istiyorumda ondan yani🤭 Yada kaynatma bitince blenderden geçirsek olurmu ki😌
myangelson YeniGelinMeselesi taze yapılınca komposto oluyor diye biliyorum ama bilemedim şuan çünkü tuvalete falan çıkmak için normalde kuru kayısı yiyin derler o yüzden hoşaf deniyor olabilir ama bilmiyorum tam olarak 😂😂😂 blenderdan geçirmek olur herhalde ya 😅
YeniGelinMeselesi myangelson ya bu hoşaf komposto işini hiç bilmiyorum yeni de evliyim zaten nasıl tarif etceğimi bilemedim ama haklısın yani tuvalete çıkmak için kuru kayısı öneriyolarsa içilicek hoşfta kurudan olur yaş kayısıdan meyve suyu olur😂😂🤣 denemeden bilemeyiiz😂
myangelson YeniGelinMeselesi bende bilmiyordum yapınca öğreniyorsun 😂😂 ikisini de dene tarafini seç 😂😂😂