zeynepkalin Evet arkadaşlar 23 haftalık oldum tam boyatmak istediğim sırada hamile olduğumu öğrendim ve boyatmadım ama saçlarım artık kendinden geçti boyatın diyorum herkeste bi tepki hamileyken boyanmaz diye aranızda oldu mu boyatan
myavocado zeynepkalin hayır boyatmıyorum, boya içeriğindeki kimyasallar bebeğe zararlı, solumak dahi doğru değil, ki direkt cilde temas etmesi içime sinmez benim.
Berna_59 zeynepkalin bende sizin gibi saçımı boyatmaya karar verdim hamile olduğumu öğrendim ve boyatmadım şuanda 33 haftalık olduk bile doğumdan sonra boyatacağım 🥰Kendimde bayan kuaförüyüm evlendiğim için bırakmak zorunda kaldım şehir değişikliği için hamile bayanlar boyayı kesinlikle tercih etmiyoruz çünkü aşırı kimyasal bitkisel boya dediğimiz içide kimyasal bitkisel falan yalan yani o yüzden boyatmayın bence 😇
Catsss zeynepkalin sadece on taraflarina fircayla dibine degdirmeden sur boyayi. En azindan bir sure daha rahatlatir seni. Benim doktorum 3. Ayda sonra boyayabilirsin demisti. Ilk hamileligimde hic boyamadim. Ama ikinci hamileligimde rutin boya islemine devam ettim. Sadece sureyi daha kisa tutuyorum. Bazen sadece on tarafta gorunen beyazlari kapatiyorum🤷♀️
zeynepkalin myavocado organik boya falan varmış ama bi yandan boyatmak istiyorum bi yandan rahat edemiyorum
myavocado zeynepkalin kimyasal içermeyen bir boya yok malesef ben güvenmiyorum organik diye satılanlara da. Açıkçası bebeğimin sağlığından da önemli değil saç rengim, riske atmam. Ama tabi tercih size kalmış.
numix Organik saç boyasıyla boyatanlar var. Dibinize çok gelmesin boya bir de boya yaptığınız yer kapalı ortam olmasın camı full açın boya solumayın. Ben de boyatmak istiyorum fakat daha erken, o haftalarda boyatırım
Madam27 Organik saç boyası olarak satılan boyalar kimyasal içeriyor asla doğal değiller ben 23 haftalık hamileyim kına ve bitki tozlarıyla boyuyorum saçlarmı
zeynepkalin Berna_59 peki bu beyazlar için var mı bir öneriniz kına yapim diyorum ama saçımda sarı var benim problemim aşırı derece de beyazım var
Berna_59 zeynepkalin Küba kesinlikle Küba yapmayın saçınızda sarı renk varmış bence sıkın dişiniz doğumdan sonra komple bi boya yaptırırsınız 🙏☺️
Berna_59 zeynepkalin ayyy yeni fark ettim kına yerine Küba yazmışım bu otomatik klavyeler yanlış yazmış 🙈
Nazarboncuguu zeynepkalin Aslında kendi doktorunuza danışsanız çok daha iyi olur ama ben hamileliğimde 3 kez boyattım açık alanda veya kuaförde boyatacaksanız pencerelerin açık olması gerekiyor ama açma gibi uzun işlem gerektiren bir şey ise hiç izin vermeyebilir doktorunuz