Blok Sezeryandan sonra hemen süt gelmesi için sık sık emzirmekten başka ne yapabilirim.? Birde masaj yapmam gerekli onu biliyorum
Aybukeb Blok strese gitmeyeceksin eğer bunu kafaya takarsaniz gelmez zaten ben hep olursa şanslı oluruz evladım anne sütü almış olur ama olmazsa da mamalarda çok iyi artık zaten önemli olan dolması beslenmesi büyümesi sağlıklı olması diyordum hiçbir zaman sütle ilgili bir kaygım olmadı o yüzden de bol bol sütü vardi yaptığım tek şey sıvı tüketimine dikkat etmekti bu kadar ve kızıma gosumu hep verdim hemen geldi zaten ameliyattan çıktım hemşire sıktı tamam var dedi süt hep ağzına ver sürekli dedi o kadar zaten sonra çok geliyor ertesi gün ve süt damlası vermişti doktor kendisi onu içmiştim
Serendipity16 Blok bana hurma dediler hoşaf tatlı şeyler falan bi de en önemlisi sütüm var gelecek diye düşünmek stres olmamak gebe okulunda hep böyle tavsiye etti emzirme danışmanı
Masalikom Blok İlk doğumumda bende yaptim sicak bir duş alabilirsin yada emzirmeden önce sıcak havluyla kompres yapabilirsin iyi geliyor
Lilosss Masalikom sıcak su torbası koysak nasıl olur acaba her yerine gezdirsek mesela amaç göğüse sıcaklık vermek sanırım
Hazalamasi Sağım yapabilirsin hızlandırmak için, kuru incirin içine ceviz koyup yiyebilirsin, hurma yiyebilirsin bol bol su iç en önemlisi asla kafaya takma çok geçmiş olsun 😊