Flanoz 23 teyim 10 kilo aldım, normal beslenmeme rağmen. Hiç kilo almadım diyenler bana garip geliyor. Bir kere kan hacmin artıyor nasıl kilo alamazsın 37 de olup…
irem88 MomyAsli_ bende. Ok şaşırıyorum benim iştah hat safhada 15 haftalığım 9 kilo aldım🙈 normalde de iştahlı bir insanım hep diyetle zayıf kalırım ama hamilelikte dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum ve çok kilo alıyorum bence anormallik bizde galiba😂
Haticemhy2727 belinda88 ya aslında hamile kaldığımda 54 kiloyudum kusmaktan ilaçlardan 10 haftalık 49 düştüm geri yavaş yavaş kilo aldım şuan 54 yani hamile kaldığım kiloya döndüm ama yine hamile olduğum belli bile olmuyor küçücük bir ayva göbeği var o kadar ama bebeğimin sağlık durumu kilosu boyu iyi olduğu için pek takmıyorum hem az kilo almak daha iyi bence 😂
Pinkopinkoo 01ninoo 18.haftadayim 2 kilo aldım . 56 kiloyum şuan. İştah artan dönemlere geldim ama hiç de artmadı 😂
aogoya 01ninoo ilk hamileliğimde tam tamına 30 kilo almıştım 😂😂😂 bu sefer öok dikkat etmeye çalışıyorum çünkü kilolu bir şekilde hamile kaldım 10 haftalığız 1,5 kg almışım bakalım nasıl devam edecek
Melekk59 01ninoo 40+0 da doğum yaptım 17 kilo almıştım 11 i doğumdan hemen sonra gitti 1 i geri aldım 7 kiloyla devam ediyorum yoluma 🤣
NNanelimonn Iremaydmrr görmeyi umduğum yorum 😅 bende 31.haftamdayım +25 garanti de devamını korkumdan tartılamıyorum😂🤭👻