Ahsen-Hamza Merhaba, Kızımdan kalan eşyaları kızım büyüdükçe tıkayıp poşetleyip burçlara koyuyordum şimdi bi çıkarıp bakayım dedim ama istisnasız her kıyafette darı lekeler var :( bunlar çıkar mı? Çıkarsa nasıl çıkar ? Önerilerinizi bekliyorum 🌷
qusel Ahsen-Hamza e bebekte leke çıkarıcı toz var o çıkarır belki. Ben kızımın esyalarinda günlük lekelerde kullanmıştım. Şimdi bizimkilerde de sararma var onlarda onu denixem
perihankrkya Ahsen-Hamza bende surada bekliyeyim oğlumdan ayirdiklarim vardi ayni sizin gibi yapmistim kimisinde sari lekeler var ikinciside erkek olunca ona giydirmeyi dusunuyorum bende
minnosbirkiz Ahsen-Hamza kıyafet sararmalarına rossmannda ki beyaz kutularda toz deterjan çok iyi geliyor, onu kullanıp sonra boş çalıştırıp ekstra durulama vs yapabilirsiniz
Kilaflarinmucizesi Ahsen-Hamza E bebekteki baby me toz leke çıkarıcısı alın sonra onu kıyafetlere serpin ve kaynar su dökün bir gece kalsın sonra makineye atın yine makineye de o deterjandan koyun tertemiz oluyor benimde kızımdan kalan kıyafetler vardı o şekilde tertemiz oldu
mimar_anne Ahsen-Hamza perihankrkya E bebekte baby me toz leke çıkarıcı var ondan 5 lt kaynar suya 3 yemek kaşığı döküyorum beyazlar ve renkliler ayrı ayrı su soğuyana kadar bekletiyorum miss gibi oluyorlar benim de ikinci oğlum gelecek haftaya ilk oğlumdan her şeyi o şekilde yapıp yıkadım zıbınlar bile yeni alınmış gibi oldu
Seyda08 Ahsen-Hamza görümcem kuru temizlemede calisiyor. Ben cikabilcekleri hep ona verdim o cikartti. Ama kumasinda vs oturu bazi cikmayanlar oldu. Belki sizdr kuru temizlemeye goturebilirsiniz cikaramazsiniz
Gkce27 Ahsen-Hamza bir de ulaşık makinası parlatıcısını deneyin ama renklilerde işe yarar mı bilmiyorum