eslemcagla Selam kizlar bitmek bilmeyen kepek sorunum var yillardir head shoulders sapmuanini kullaniyorum cok memnundum ama kepek yapti elidor pantene dp dove her sampuani denedim ölüyorum kaşintidan kepek icin napabilirim önerebileceginiz bisey var mi
Selinmoon eslemcagla kaşınıyorsa egzama vardır , benim de aynısı oldu . Doktora gittim onların verdiği ilaçlar zamanla etkisini kaybetti ama bir şampuan iyi gelmişti bana atayım resmini
cakebabe eslemcagla emin olun tek çare bunun gibisini görmedim doktorunuza söyleyin yazsın reçeteyle çok uygun oluyor reçetesiz almayın
Rabiul eslemcagla bende hiç kepek olmazdı hamileliğimle birlikte başladı inanılmaz beni rahatsız ediyordu sadece ön tarafta vardı saçlarımla da sürekli oynayan birisiyim çok şükür geçti bende şampuan değiştirirdim sürekli fayda etmedi 22-23. Haftamda çok şükür bitti
Nesibe11 eslemcagla doktora gitmen gerekiyor içi kırmızı bi Şampuan veriyor direk kesiyor bi göster egzama varsa ilacını kullan
eslemcagla Selinmoon egzama yillardir var bende ama ona ragmen kepek sorunu yasamiyodum som zamanlar basladi