Zeynooooooo Nergislyssa son 8gun sadece bel agrisi ara sra ishal olma,göğüsten sivi şekilinde sarîmsı beyazsı bişeyler gelme var ama bebek gelmek bilmiyor
Emrhn Benim de son 16 ağrı sızı bile yok içerisi rahat galiba ne zaman gelecek bu bebeler bilmiyorum 40. Haftaya kadar beklemeye de sabrım kalmadı🙈 gerçi çocuğumun ismine bile karar veremedim 😬
Nergislyssa Emrhn Oyy doğduğu an verirsin kuzum , 13 benimde ama ne ağrı ne sızı ne sancı ne nişan ahahah hiçbişey yok kızlar doğurdum diye deli gibi post açmak istiyorum bende 😂
Nergislyssa Emrhn sadece bacak ağrısıyla valla yeni geldim acilden , doğuracak kadar sancım çıktı nst de ama ben hissetmiyorum hissetmediğin için bebek kanala inmiyor dedi açılman da olmamış dedi
Zeynooooooo Emrhn vallahi insan istiyorki kendi kendiliyinden biseyler yapsin bebek çabuk gelsin vallahi artik takatim kalmadiki🥴
Emrhn Zeynooooooo ben gündüzleri çok iyiyim sürekli temizlik vs gezme tozma gece olunca bacak ağrısından uyku girmiyor gözüme sabaha karşı ağrılardan uyanıyorum artık dayanılmaz bir hal almaya başladı
Emrhn Nergislyssa Ah kuzum o kadar iyi anlıyorum ki ben de çoğu zaman ağlıyorum bacak ağrısından ama benim yaklaşık bir aydır böyle senin ki doğum belirtisi mi acaba
Nergislyssa Emrhn evet sağlıklı olsunlar da çekeriz napalım kuzum sanırım o kokuyu ve heyecanı tatmak istiyor insan