Anonimanonim Bir_nazenin01 yaptım iki farklı marka test yaptım ikiside asla bu gördüğüm gibi değil.. galiba o test bozuktu 😢
Meltemm21 Anonimanonim bende hamileliğimi böyle öğrendim üst üste test yapmıştım bence var kan verin kesin sonuç alın
Anonimanonim Meltemm21 dün iki farklı marka test yaptım ikisinde de buraya attığım gibi bir sonuçla karşılaşmadım☹️
Anonimanonim Meltemm21 dün olmam gerekiyordu olmadım iki gün gecikmiş oldu test yapasım var korkuyorum bi yandan da☹️
Anonimanonim Meltemm21 dün olmam gerekiyordu olmadım iki gün gecikmiş oldu test yapasım var korkuyorum bi yandan da☹️
Gull_144 Anonimanonim akşam 1. Testi yaptım tek çizgi çıktı sabah 2. Testi yaptım yine tek çizgi çıktı tam ümidimi kestim aradan biraz zaman geçti baktım ki testim Senin fotoğraftakinin aynısı oldu 3. Testi yaptım daha net çıktı. 😊
Anonimanonim Gull_144 dün iki farklı marka test yaptım ikisinde de buraya attığım gibi bir sonuçla karşılaşmadım☹️
Anonimanonim Bir_nazenin01 dün olmam gerekiyordu olmadım iki gün gecikmiş oldu test yapasım var korkuyorum bi yandan da☹️
Anonimanonim bebeimibeklerken33 dün olmam gerekiyordu olmadım iki gün gecikmiş oldu test yapasım var korkuyorum bi yandan da☹️
Anonimanonim Maviss718 dün olmam gerekiyordu olmadım iki gün gecikmiş oldu test yapasım var korkuyorum bi yandan da☹️
Anonimanonim Buraya attığım testten sonra başka marka testler yaptım ama hiç biri böyle çıkmadı olsa onlarda çıkardı dimi😕 en son sanırım iki gün önce yaptım böyle bi çizgi çıkmadı sonradan da böylesi olmadı
Pamiramsi Anonimanonim bunda gayet var hiç kuruma çizgisi gibi değil kan ver hemennn bize de haber et hayırlı haberler alırsın inşallaaahhh 🙏