Fatu Kızlar 24yasinda ilk kez hamileyim 13haftamdayim bilmediğim için soruyorum bebeğime bir zararı olur mu kafadan gitmek istemedim hastane günümede daha var doktora danışmak için. Yarım saat 6bin adım fazlamı günlük için bilgi verir misiniz
numix Ben doktoruma sormuştum dedi yarım saat yürüyebilirsin yavaş tempoda. Ağrı hissedince yürüyüşü bitir demişti.
Malajin17 Ben günlük 1 saat yürüyorum. Ve yarım saat egzersiz yapıyorum. Doktorum da onayladı canım risk yoksa zaten yürüyüş sağlıktır ödem engeller
Fatu Malajin17 Aynn sağlıklı zaten 80kiloyum o yüzden daha çok ypmk istiyorum fazla kilo almyim diye ama daha önce kanam vrdi risklydi ilaç iğne kullndim smdi ondan korkuyorum çok yururrsem tekrrlarmi diye
Malajin17 Fatu yani risk durumun varsa doktora belirt canım sonra. Çünkü şükür benim herhangi düşük veya kanama durumum yoktu. Bugün de sorduğumda 1 saat yürüyebilirsin. Agirliksiz egzersiz de yapabilirsin dedi
Zumrut___ Kızlar benim de annemler 20 dakika falan mesafede yürüyerek gitmek istiyorlarum ama korkuyordum sıkıntı olur mu acaba diye . 25. Haftamdayım . Şimdi yorumlarınızı okudum da 1 saat yürüyen varmıl ozaman bende giderim artık yürüyerek :)
Malajin17 Zumrut___ yani canım riskin yoksa neden yürümeyeceksin ki.. ben ilk ay çok yattım diye 2 ay kabızlık yaşadım. Hep kaslar çalışır hem doğum güzel gecer