Fatma44 Tugce_gul benim ilk doğumda nişan ve su beraber gelmişti hastane yatisim yapıldı ertesi gün doğum olmustu
xhbgns Tugce_gul Ben yaklaşık 4 gün sonra doğum yaptım kuzenim 2 hafta sonra yaptı yani tam net bir tarih olmuyor maalesef suyunuz gelmediği sürece başlamaz doğum ya da açıklığınız çok artmadıysa doğum başlamayabilir. Sağlıkla doğsun yavrunuz 🌸
Biranne_64 Tugce_gul kişiden kişiye değişiyor o kimisi hemn doğuruyor kimisi iki gün sonra doğurur kimisi i hafta sonra doğurur ama doğum yakın merak etme ben ilk doğumumda nişan öğlen geldi ertesi sabah doğurdum ama nişanlımla beraber sancılarım başlamıştı sende durum nasıl
Tugce_gul @“Biranne_64”#p32481777dün ve şuan hafiften regl ağrısı veriyor dün akşam hele geçmezse gidecektim ama geçti sonra açılma olmuş mudur hani sancı kasılma yapıyor ya
2princessmother Tugce_gul benim nişan geldi ertesi günü sancım arttı gittim açıklık vardı ve sancılarım düzenliydi yatışım yapıldı ama suyum gelmedi doktorun kendisi patlattı 1 saat sonra da doğuma girdim ☺