Gul2727 Kızlar doktorunuz sizede iki gün veya bir gün öncesinde salata çorba dışında birşey yememeniz gerektiğini söyledi mi hiç. Benim bildiğim 12 den sonra birşey yiyip içmeyin der ama doktorum salata ve çorba dışında katı yenilmeyecek 6 dan sonra da su dahi alınmayacak dedi😣
minnosbirkiz Gul2727 acil sezeryana alınsanız ne yapacakmış, boş yere strese sokmuş sizi, hiç korkmayın lavman diye bişey var, çok sorun ediyorsa ondan yapılır, bunaltmayın kendinizi
Myrtle Gul2727 simdi sezeryana girecegim, oglen 12de sezeryan icin gece 4e kadar yiyebilirsin dedi doktorum, sadece bol su ic dedi onun disinda yasak yemek yoktu
Yaprakdokumuseverr Gul2727 Ben de acil sezaryene alındım sabah 7 de kahvaltı yapmıştım 11:30 gibi sezaryen oldum. Anesteziyi etkiliyo diye duymuştum ama gayette güzel bayıldım 😅
Serendipity16 Gul2727 bana sezaryen için gün veren kişi 8 saat öncesinden yeme içmeyi bırak dedi benim 16:30’da sezaryen gece 12’den sonra yesem bile sorun olmazmış
Gul2727 minnosbirkiz ya bende anlamdım dün gittim 14.15 te kontorlüm var dı nst falan derken tekrar yanına gittim sancı çıkmış dedi. Bu saatten sonra katı yemek yok dedi cuma 8 de ameliyat edileceğim
Gul2727 Saadet_arslan bencede dün söyledi bu saatten sonra katı yemek yok sıvı beslenme var dedi. Yani son günüm dışarı çıkıp birşeyler yemek ister insan
BabyAta Ben acil alındım sezeryana gündüz 4te yemiştim akşam 8de ameliyata girdim bir sorun olmadı yani lavman falanda yapmadılar
Gul2727 BabyAta dün geceden beri stres oldum acıktım ne yiyeceğimi bilemedim salata çorba insan doyar mı gebelikte
minnosbirkiz Gul2727 ay birazcık saçmalamışlar canım, açmı gezeceksin 2 gün, zaten doğumdan sonrada korkuna katı bişey yiyemiyorsun, günlerce aç kalalım ozaman
Saadet_arslan Gul2727 ee yani cnm 2 yıl önce ani su gelişiyle hastaneye gittim sabahın 8 de hemen sezeryan a almışlardı beni
Gul2727 Normalde ekmek yemem ama yasak ettiği için stres olduğum için yasak denilen şeyleri yemek ister oldum bugün 😣 az yedim birşey olmasın diye belki dışarı çıkmak eskisi gibi olmaz
Urazim_0606 Gul2727 yani bende sezeryan oldum sadece 12 den sonra yeme diyorlar. Fakat ben 2 saate acil sezeryana alındım hiç de bişey olmadı hep kendimdeydim. Acaba senin doktor sezeryandan sonra tuvalete zor çıkanlar olduğundan sebep ameliyat sonrasını düşünerek son günler dikkat et demiş olabilir diye düşündüm. Misal gaz çıkaramazsan tuvalete çıkamazsan eve gönderemem demişti doktorum