Bsrayby Kızlar betam 1360 çıkmıştı, ama sağlıksız diyen de oldu normal diyende 8 gün sonra yeniden beta, verdim kaça katlaması gerekir sağlıklı demek için bide dün 1.30 da kan verdim devlet de hala çıkmadı
Eminexxx Bsrayby adetin kaç gün gecikti canım benimki senin derecen gibiydi alttan muayene ile keseyi gördük biz
Noyan_annesi Bsrayby bana da sağlıksız dediler. 17 nisanda 499 du 22 nisanda 2700 çıktı 7 mayısta 8400 . Sağlıksız diyen üç doktor var. Bir doktor da herşey normal diyor . Ama düşük olduğunu dört doktor da diyor ama sadece betayla hareket edemeyiz dedi olumlu konuşan hekim. Bir hafta bekleyeceğiz bakacaklar tekrar
kalorisizpatates Bsrayby hastanenin sitesinde laboratuvar sonuçlarına bakabilirsin barkod varsa elinde oraya düşmüştür yoksa eğer tekrar gidip öğrenmen gerek betaya sağlıksız diyebilmek için çıkan sonuçları karşılaştırman gerek %60 artış olması gerekiyor stres yapma
_-7_- Benimde 400 su 2 gün sonra pazartesi günü 1400 oldu gayet sağlıklı bence senınkıde 2600 olması lazım o cıvarlarda
qusel Bsrayby o kadar yüksek çıktıktan sonra beta vermene gerek yokki. Zaten şu ikigunde bir beta verme durumu normal gerbeler için geçerli değildir ki. Ya tüp bebek aşılama vs olanlar yada ilk değer çok düşük ve şüpheli çıkarsa bakılır. Yıllarca infertilite belasiyla ugrastigim için bu tarz konulara hakimim. O yüzden senin direk dra gitmen yeterli kisacasi git keseni bebeğini filan gör