Kubos58 Aybars_34 gul hanim duydugum kadariyla cok cabuk sezeryana yonelen bi doktormus bende aysin hanima.gidiyodum son haftalarimda birakti suan nehir bayram rami hastanrsine gidiyorum
Aybars_34 Bugün ilkke gül hanıma gittim bende gayet ilgiliydi aradaki farkı anşamak için bir de bahat hastahanesine gidip ona göre içime en çok neresi sinerse orada devam etmeyi düşünüyorm
Drysf_bjk Aybars_34 bahatta da Mustafa balık var onu çok beğeniyorlar, eltim 2 doğum yaptı orda sezaryen, ama ben pek beğenmiyorum orayı
Aybars_34 Kadın doktor tercihim ama doktor kadar hadtahane de önemli en yakınımfa olan hastahaneler de bunlsr bi deneyip götmek idtiyorm bende ayşin hanım ve beşyüzevlerdeki hastahaneden hic memnun kalmadım ilk doğumumu orda yaptım
Drysf_bjk Aybars_34 valla ben çok memnun kaldım Ayşin hanımdan 2 doğumumuda onda yaptım, hemşireleri de çok iyiydi tabi 4 sene önceydi 😃
leyze Aybars_34 ben önce medigolda gidiyordum, ama doktorun o kadar hastası çok ki artık hem beklemekten gına gelmişti hemde muane ederken konuşmasından bıkmıştım ve avrasyaya yönlendim iyikide bırakmışım orayı. Medigold küçük bi hastane donanımlı bi hastane asla değil. Gül yamana gidiyordum bende önce iyiydi hasta çoğalınca ilgi alaka bitti. 5 dk sürüyor muanesi.
leyze Kubos58 Atilla Okura gidiyorum memnunum. detaylı bakıyor ve çok ilgili verdiği ultrason kağıdı bile diğerlerinden çok çok farklı😬
Edsn xcaglaa fizik tedavide fayza gülgel Şen denen doktora gittim bugün doktorlukla alakası yok kadının düzgün muayene yapmıyor mesaiye geç geliyor bin pişman oldum siz hangi doktora gidiyorsunuz
AmineErva Aybars_34 aşırı tavsiye ve övgüler ile Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesi Numan çim doktora gtmeye basladm bir kere gttm memnun kaldm özel hastaneden daha güzel ilgilendi.( Gbe değilim iki dış gebelik geçirdim tedavi amaçlı gidiyorum ) Özelde doğum yaptım 14 saat suni sancı verdiler bir cm bile açılmadı sezeryana alindm Numan bey ilk.muaynede çatin dar hangi doktor bu kadar zorladı dedi hastalık yaşayınca ozellerden soğudum normalde devlete gtmezdm ama artık tek devlete güveniyorum
1Prens1Prenses53 Bende Sultangazide oturuyorum.ilk doğumumu Esenler medipolde yapmıştım,bu hamileliğimde de Esenler medipole ve çam sakuraya gidiyorum.iki yerde de takipliyim.özeldeki doktorumun adı Nihan İlhan oruç..çok sıcak kanlı,güler yüzlü bir doktor.😊🌸
xcaglaa Rabiajc kesinlikle buluyorum ne zaman gitsem istediğim tarihte buluyorum sizin takibinizle alakalı bakın şuan 27 Mayıs için randevu var:) fizik tedavi Hastanesi’ne
Drysf_bjk xcaglaa ne bilim yaa hani gebe hastalara bakılmıyor yazıyor randevu alırken alırsam bakmazsa bu sefer boş gitmiş olurum o yüzden
xcaglaa Drysf_bjk gebe polikinligindrn alacaksın zaten yanlız gebe hastalara bakan doktordan seçebilirsin